2010: Previziuni numerologice

Autor: Nicoleta - luni, 04 ianuarie 2010, 2620 vizualizari
2010: Previziuni numerologice

Anul 2010 este un an de vibratie 3. Prin urmare, se anunta a fi un an activ din punct de vedere social. Socializam mai mult, ne dezvoltam reteaua de relatii si de cunostinte, reluam legatura cu oameni dragi pe care nu i-am mai vazut de mult.

Iata care ar fi cele mai importante directii ale anului la nivel personal:

In plan relational: vorbim mai mult decat de obicei, facem uz de limbile straine parca mai mult ca niciodata, platim facturi mai grase la telefon, ne petrecem mai mult timp pe internet; se intensifica schimburile de idei; putem cadea in capcana de a crede ca avem intotdeauna dreptate, ceea ce poate duce la dispute verbale.

- poate fi un an excelent pentru activitatile intelectuale si artistice: cei care dispun de anumite talente, ar fi bine sa le exploateze in decursul acestui an.

- an favorabil creativitatii si exprimarii; cele mai favorizate discipline sunt cele artistice – muzica, de exemplu; disciplinele umaniste – literatura; cinematografia - putem asista la crearea unor opere care in timp, au sansa de a deveni clasice; realizari notabile in arhitectura – cladiri care sa stabileasca recorduri, de inaltime de pilda; lansarea unor publicatii, posturi radio – tv sau emisiuni radio – tv, care sa atraga publlicul (sa faca audienta).

- domeniile privilegiate: arta, literatura, jurnalismul, arhitectura, constructiile (nu in domeniul imobiliar – lucrurile pot evolua haotic si imprevizibil, ci mai ales in infrastructura – constructie de drumuri, extinderea suprafetelor asfaltate).

- an in care se manifesta tendinta de a ne risipi energiile, pentru ca ne apucam simultan de prea multe activitati, ne imprastiem in prea multe directii;

- nu este un an al asumarii de responsabilitati, in care sa ne ingropam in munca, ci un an in care, mai degraba, preferam sa ne abandonam, s-o lasam mi usor si sa ne bucuram din plin, sa traim viata la maxim;

- poate exista in 2010 o tentatie irezistibila a calatoriilor; probabil turismul va creste in cifre, indiferent de fluctuatia veniturilor populatiei; vom dori, daca nu sa vedem locuri indepartate, cel putin sa ne deplasam intr-un sejur prelungit la rudele sau prieteniii din celalalt capat al tarii; vom cauta modalitati cat mai variate de a ne petrece timpul liber; ne vom dedica hobbyurilor, unii putand sa le transforme si adevarate vocatii.

Bani si afaceri: poate fi un an al lipsei de cumpatare: cheltuim din nou mai mult decat producem; nu ne orientam spre decizii pragmatice, din nou improvizam, luam dintr-o parte si punem in alta, nu ne intereseaza eficienta pe termen lung; superficialitate in modul de administrare a banilor; posibile pierderi financiare – atat pentru persoanele fizice, cat si pentru companii;

- an de crestere a preturilor si cheltuielilor;

- indiferent de masurile sociale care se iau si de venituri, vom manifesta dorinta, pe alocuri neechibzuita, de a avea si a consuma mai mult, de ajunge mai departe, de a cunoaste mai multa lume, de a  trai intens.

Sanatate: avem tendinta de a neglija sanatatea – cresterea numarului bolnavilor ce sufera de afectiuni hepatice; bem si mancam mai mult decat poate organismul sa duca; un an in care putem fi intr-un razboi continuu cu kilogramele si cu propriul nostru corp, care nu vrea sa ne asculte.

- posibila crestere a natalitatii; cuplurile care au incercat fara succes sa aiba copii si nu au reusit, pot primi in 2010 inca o sansa; an favorabil nasterilor: fie ca e vorba de nasterea unui copil, fie de nasterea unei opere.

La modul general, 2010 poate fi un an al risipei si al exceselor, care se cer temperate!

Valeriu Panoiu

valeriu.panoiu@astrocafe.ro

 

 



Astro Shop

Cele mai noi articole