ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 11, anul 2014
» Arhiva horoscop lunar

Capitolul financiar este foarte activ mai ales în prima parte a lunii. Banii și bunurile pe care le administrezi și folosești împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii vor cunoaște schimbări, în sensul că fie primești câte puțin din toate, fie ceilalți vor fi mai atenți vizavi de consumul comun. Posibil să ți se deschidă variante noi de câștig de la și prin alții. Totodată vei începe să privești situațiile în care te afli, dincolo de aparențe. În preajma datei de 7 noiembrie se conturează un final de etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată. Poate fi vorba despre primirea unei sume de bani restantă, dar pot intra în discuție și schimbarea condițiilor de muncă, schimbări ce vor atrage după sine o altă remunerație. Îți sunt favorizate călătoriile în străinătate, studiile pe termen lung și activitățile culturale după 17 noiembrie. Se recomandă prudență vizavi de imaginea ta publică și în relațiile cu șefii de la serviciu și cu reprezentanții instituțiilor oficiale.


Segmentul partenerial este provocator în prima parte a lunii. Este o perioadă favorabilă negocierilor de contracte, reevaluării poziției tale în cadrul unora mai vechi, dar și renunțării la unele colaborări care s-au dovedit nefructuoase în ultimul an. De asemenea, relația cu partenerul de viață poate cunoaște reformulări, răzgândiri sau chiar separări definitive, dacă relația este fundamentată pe baze șubrede. Poate exista și situația fericită în care să te apropii de cineva și să pornești o relație partenerială pe termen lung. Este bine să cântărești atent totul și la nevoie să ceri sfatul, fie unor specialiști în relații interumane, fie unor specialiști profesionali în funcție de activitatea pe care vrei să o desfășori în cadrul unei colaborări. Eforturile depuse în sfera muncii îți vor fi răplătite, în sensul că poți primi bani, bunuri sau favoruri de la și prin alții, mai ales în a doua parte a lunii. Relațiile cu prietenii și protectorii se vor îmbunătăți, dar păstrează totuși o distanță constantă față de aceștia. Ai grijă de sănătate în preajma datei de 7 noiembrie.


În prima parte a lunii vei fi preocupat de relațiile profesionale, activitatea de la locul de muncă, dar și de sănătatea întregului organism. A îmbina treburile cotidiene cu îngrijirile necesare sănătății tale este mai dificil până în preajma datei de 22 noiembrie. Este bine să acorzi prioritate sănătății. Sunt posibile dialoguri cu specialiști în sănătate, analize medicale, dar și intervenții chirurgicale. De evitat, pe cât posibil demersurile medicale în intervalul 06 – 08 noiembrie, deoarece se pot produce erori. Totuși, rezultatele vor fi mulțumitoare, așa încât depune toate eforturile pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Relațiile colegiale, la serviciu sunt bune, însă păstrează o anumită distanță față de aceștia și evită să le divulgi planurile tale de viitor. A doua parte a lunii îți poate aduce oferte de colaborare. Poate fi vorba și despre oficializarea unei relații cu un partener de viață sau, dacă ești implicat într-o relație autentică, mai veche, acesta va cunoaște îmbunătățiri.
Rac

Activitățile împreună cu persoana iubită, copiii sau prietenii alături de care împărtășești un hobby sunt frecvente în prima parte a lunii. Te vei evidenția foarte ușor în anturajul tău, prin talentele native, care acum ies la iveală fără să depui prea mult efort. Totuși pot apărea nori în relațiile sentimentale, dar cu puțină bunăvoință și deschidere sufletească față de cei dragi vei depăși totul cu bine. Important este să accepți și punctele de vedere ale celorlați, dar și nevoile și doleanțele lor. La serviciu se animă atmosfera în partea a doua a lunii. În preajma datei de 22 noiembrie este posibil să primești oferte noi de muncă. Condițiile de lucru, activitatea profesională pe care o desfășori sau îți dorești să o desfășori, relațiile colegiale vor cunoaște modificări benefice. Însă fii prudent la sănătate. Sunt posibile consultații și analizele medicale. Planifică-ți activitățile cotidiene, astfel încât să îți rămână timp suficient și pentru odihnă. Relațiile cu unii prietenii se vor destrăma definitv, în preajma datei de 07 noiembrie.


Relațiile familiale și treburile gospodărești sunt temele principale ale primei părți din această lună. Este o perioadă bună pentru a pregăti casa, cămara, grădina pentru sezonul rece. De asemenea se poare cădea la pace cu membrii familiei, pe orice subiect legat de bani sau bunuri patrimoniale. Există șanse de a achiziționa o casă nouă, un teren sau de a planifica obținerea acestora într-o altă perioadă convenită de comun acord cu cei dragi. Totul este să ai răbdare, deschidere mentală și față de părerile celorlalți. Dacă membrii familiei au nevoie de sprijinul tău material sau moral, oferă-le necondiționat. La momentul potrivit ți se va răsplăti înzecit. Capitolul amoros devine primordial după 17 noiembrie. Posibil să te îndrăgostești fulger, chiar și de actuala persoană iubită, deoarece acum o vei observa cu alți ochi. Totuși, păstrează-ți obiectivitatea, evită exagerările și situațiile frivole. Ai putea să îți consumi surplusul energetic, practicând un sport sau un hobby.


Relațiile cu rudele și prietenii apropiați, dar și călătoriile pe distanțe scurte sunt frecvente până în preajma datei de 28 noiembrie. Vei afla o multitudine de informații, din domenii diverse, dar cele legate de sfera profesională în care activezi sunt cele mai importante. De asemenea vei primi multe sfaturi și soluții bune la situațiile neplăcute în care te afli. Ar fi bine să îți notezi unele lucruri aflate acum, chiar dacă posibil, pe alocuri unele să îți displacă sau să nu le observi rostul. Călătoriile, fie în vizită la prieteni, fie de agrement în aer liber, fie în scop profesional sunt o altă temă de luat în calcul. Documentele oficiale realizate în această lună, angajamentele făcute față de cineva din anturajul profesional, semnarea unor contracte vor avea efecte pe termen lung, de aceea fii prudent. A doua parte a lunii îți aduce tumult în planul domestic. Se conturează schimbări de anvergură în spațiul de locuit. Posibil să achiziționezi bunuri patrimoniale valoroase. De asemenea, treburile gospodărești desfășurate alături de membrii familiei vor avea succes.


Se pare că stai bine la capitolul financiar, mai ales în prima parte a lunii. Veniturile ți se rotunjesc, fie de pe urma unor plăți restante de la locul de muncă, fie ți se deschid variante noi de câștig dintr-o activitate desfășurată suplimentar la serviciu. Senzația că îți câștigi greu cele necesare traiului zilnic poate fi foarte pregnantă, dar așa și este. Restricțiile financiare din ultima vreme încep să se dizolve, dar nu forța nota. Încă este bine să chibzuiești atent fiecare ban sau bun dobândit prin eforturile tale. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt bune după 17 noiembrie. Sunt posibile discuții și întâlniri agreabile, în care schimbul de idei să fie de folos, atât ție, cât și celorlalți. De asemenea ai putea să te orientezi către îmbogățirea bagajului de cunoștințe. În  acest sens, de ajutor ți-ar fi participarea la cursuri de scurtă durată, fie pe teme sociale, fie pe teme profesionale. Sănătatea se va îmbunătăți vizibil după 16 ale lunii.


Primești multă energie astrală până pe 22 noiembrie. Este o perioadă favorabilă pentru a-ți rezolva chestiuni personale, care țin de îngrijirea sănătății, de reorganizarea programului zilnic sau de a-ți alcătui planuri de viitor. Este bine să mergi la saloane de înfrumusețare, să îți înnoiești garderoba sau să hoinărești alături de cineva drag prin magazinele preferate. Veniturile tale se măresc considerabil după 17 noiembrie. Cu toate că relațiile colegiale și condițiile de muncă nu se schimbă, totuși plata aferentă muncii depuse va fi destul de mulțumitoare. De evitat cheltuielile nefondate și planurile de investiții pe termen lung. În preajma datei de 22 noiembrie se recomandă prudență la sănătate. Energia vitală va fluctua mult, de aceea dozează-ți eforturile. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc vizibil după 16 noiembrie, însă menține o distanță constantă între tine și cei dragi. Altfel, aceștia îți pot consuma în exces, atât resursele energetice, cât și cele materiale.


Prima parte a lunii te predispune la izolare, introspecție, astfel fiind greu de observat în peisajul cotidian. Este o perioadă favorabilă discuțiilor cu propria ta persoană, meditațiilor în locuri sfinte, odihnei și plimbărilor în aer liber. Poți primi informații diverse pe căi neconvenționale, dacă ești atent și răbdător. La serviciu mocnesc în umbră conflicte multiple, care le vei putea desluși abia după 28 noiembrie. Ferește-te de discuții ample cu ceilalți și mai ales nu îți divulga planurile de viitor. A doua parte a lunii te va scoate în prim-planul vieții cotidiene. Starea ta de spirit se va îmbunătăți vizibil, revenindu-ți cheful de viață și dorința de a face cât mai multe treburi: ale tale sau ale altora. Intervalul 21 – 23 noiembrie îți deshide culoare de viață noi, în sensul că ai șanse deosebite de a-ți schimba cursul vieții, dacă te hotărăști să fii pe forțele tale și să te susții din toate punctele de vedere. Se recomandă atenție sporită în privința sănătății pe tot parcursul lunii.


Relațiile cu prietenii sunt active până pe 22 ale lunii. Sunt posibile întâlniri, dialoguri, dar și demararea unor proiecte profesionale comune cu aceste persoane. Este vorba despre acțiuni cu efecte pe termen lung, de aceea fii prudent în orice situație vrei să te implici. Persoanele mai în vârstă decât tine te pot ajuta mult. Controlează-ți reacțiile, evită să iei decizii pripite și pe cât posibil, ține cont de părerile celor din preajma ta. Tendința de a respinge tot vine din lumea exterioară te poate duce la situații conflictuale greu de ameliorat. În relațiile cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale mai ai șanse de succes numai până pe 9 noiembrie. De aceea depune eforturile necesare pentru a-ți rezolva chestiunile care țin de statutul profesional, imagine publică sau condiții de muncă. A doua parte a lunii te va predispune la discreție, izolare și dorință de a evada din cotidian. Perioada va fi favorabilă odihnei, treburilor de rutină și dialogurilor cu persoanele dragi și de încredere.


Evenimentele principale ale lunii se vor concentra pe relațiile socio-profesionale. Se pare că ești bine văzut la serviciu, în special de superiori, dar și colegii par binevoitori. Dialogurile pe teme profesionale, discursurile publice, activitățile profesionale de anvergură au succes și bine ar fi să vii în întâmpinarea lor. Foarte ușor îți poți consolida statutul social și îmbunătăți imaginea în ochii celorlalți. A doua parte a lunii îți aduce în atenție relațiile cu prietenii, protectorii și planurile de viitor. Există persoane în preajma ta care doresc să te susțină în orice acțiune socială aleasă de tine. Totuși este bine să îți selectezi pe îndelete anturajul și să pornești un nou proiect numai cu persoane de bună calitate care ți-au dovedit asta până la acest moment. Fii prudent la conflictele ascunse, care se țes minuțios în umbră. Sănătatea sistemului osos este precară, așa încât amintește-ți să te îngrijești în acest sens.


Relațiile cu străinătatea, călătoriile îndepărtate, studiile pe termen lung sunt bine susținute în prima parte a lunii. Alcătuiește-ți planuri de călătorie și de lărgire a paletei educaționale prin abordarea unor programe de instruire personală sau profesională. De asemenea, tu la rândul tău poți fi instructorul, profesorul sau îndrumătorul altora, învățându-i fie din experiența ta personală, fie din cea profesională. A doua parte a lunii îți aduce tumult în sfera profesională. Relațiile cu șefii și întâlnirile la nivel înalt vor fi frecvente. Este bine să îți pregătești atent discursurile și aparițiile publice. Foarte ușor poți gafa în public și de aici, ceilalți să își schimbe total părerile despre tine. Intervalul 21 – 23 noiembrie îți aduce noutăți în plan profesional. Ți se poate oferi un post cu multă responsabilitate, sarcini noi de lucru care au toate șansele să se desfășoare pe cel puțin un an de zile de acum încolo.

Astrolog Anca Gordin StoicaShare |
User
Parola


Horoscop Personal 2015
Familie si sanatate
Profil astro-spiritual

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}