ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 04, anul 2015
» Arhiva horoscop lunar

Foarte importantă este relaționarea cu ceilalți, pe tot parcursul lunii. În preajma datei de 4 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, creând efecte în relațiile cu partenerul tău de viață și colaboratorii. Practic este vorba despre finalul unei etape, fie de lucru în cadrul unei echipe profesionale, fie de conviețuire cu un partener de viață. Gândește-te pe îndelete cum stau lucrurile în segmentul partenerial și apoi decide în consecință. Efectele deciziilor și acțiunilor din perioada lunii aprilie se vor simți pe mulți ani de acum încolo. Evită tendința de a respinge tot ce vine din parte altora! Pe 18 aprilie primești multă energie astrală, moment ce este favorabil unor începuturi în toate sectoarele vieții. A doua parte a lunii aduce în atenție segmentul financiar, în special situația veniturilor pe care le obții dintr-o activitate profesională. Pe de o parte îți vin bani, însă se pare că foarte repede îi cheltuiești. Fii mai cumpătat la bani, dar și la vorbe!


Ar fi bine să îți îndrepți atenția și eforturile mai mult spre tine, pe tot parcursul lunii. Este o perioadă favorabilă schimbării stilului de viață, a înfățișării, a gardorobei. Ai forță, sprijin material și inspirație pentru a pune în aplicare acele planuri pe care le-ai trasat de mult. Sănătatea este un segment vulnerabil. De aceea ar fi bine să îți faci controale de rutină, să te alimentezi corespunzător constituției tale, să profiți de vremea frumoasă de afară și să te plimbi cât mai mult în aer liber. Foarte posibil să fii atras de abordarea terapiilor neconvenționale. Folosește-le cu încredere, însă cere sfatul unor specialiști. De evitat consultațiile, intervențiile chirugicale și analizele medicale în intervalele 3 – 6 și 17 – 19 aprilie, deoarece rezultatele pot fi eronate. În domeniul profesional se vor finaliza unele activităț. Fii prudent la serviciu și evită discuțiile contradictorii, pentru că pe 4 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, răscolindi mult sănătatea și relațiile tale de muncă.


Vei oscila mult între prieteni și relația cu persoana iubită. De fapt, oamenii vin și pleacă din preajma ta într-un ritm greu de înțeles. Segmentul amoros îți poate oferi surprize în preajma datei de 4 aprilie, pentru că se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, răscolind mult relațiile sentimentale în care ești implicat. Se vor produce schimbări importante în relațiile cu cei dragi, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Totuși ar fi bine să îți revizuiești concepțiile vizavi de iubire și implicațiile ei, pentru a putea ține pasul cu schimbările din preajma ta. Minunate par relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în domeniul profesional. Este posibil să legi prietenii noi, cu oameni deosebiți, mai ales după 18 aprilie. În a doua parte a lunii se recomandă prudență în privința sănătății. Se pot accentua neplăcerile specifice gâtului și sistemului uro-genital. Fereste-te de eforturi fizice mari! Apelează la cei apropiați pentru a te ajuta la nevoie.
Rac

În prima parte a lunii ești în centrul atenției la serviciu. Ai multe de făcut, responsabilitate pe măsură și discuții aprinse cu șefii. Ți se pot schimba atât statutul socio-profesional, cât și imaginea în ochii celorlalți, datorită prestației tale. De aceea, fii prudent și dozează-ți eforturile și vorbele. Pe 4 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, aspect care va oferi șanse deosebite de a finaliza un traseu profesional, care și-a epuizat demult experiențele pentru tine. De asemenea și în plan familial se vor produce schimbări importante, fie în relațiile cu membrii familiei, fie în casa, spațiul în care locuiești. A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prietenii. Profită de energia acestei perioade și plimbă-te în oraș cu prietenii, implică-te în activități comune cu alții și traseaza-ți planuri pe termen lung. Totuși, unii apropiați te pot necăji cu vorbe nepotrivite. Depărtează-te de oamenii pe care îi simți falși sau prea insistenți să cunoască amănuntele vieții tale.


Se pare că îți vei schimba multe concepții și planuri de viață pe tot parcursul acestei luni. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat vor lua turnuri interesante, în special în preajma datei de 4 aprilie, când se va construi o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței. Bine ar fi să analizezi, pe îndelete, toate relațiile în care ești implicat și să renunți la cele nepotrivite. Astfel faci loc în viața ta pentru alte persoane, care îți pot oferi experiențe deosebite. Pe de altă parte îți sunt susținute studiile, schimbul de informații, relaționarea cu profesori, instructori, colegi de studiu. Profită de acest context și lărgește-ți paleta educațională. Vei afla lucruri interesante și de mare folos pentru tot restul vieții. Călătoriile sunt o altă temă importantă a lunii aprilie. Poți călători, fie în scop turistic, fie în scop profesional. Domeniul profesional se animă după 15 aprilie. Relațiile cu șefii sunt bune, dar cele colegiale îți pot da bătăi de cap. Există detalii ale activității profesionale care sunt lăsate, de mult, de izbeliște, iar acum vor trebui rezolvate.


Capitolul financiar se va remarca pe tot parcursul lunii. Pe de o parte este vorba despre veniturile pe care le obții în urma muncii depuse la un loc de muncă. Astfel poți primi o sumă importantă de bani, bunuri de valoare sau favoruri în preajma datei de 4 aprilie, când se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței. De reținut că, anumite detalii ale salarizării tale sunt bine ascunse deocamdată. De asemenea este posibil să afli informații deosebite, care îți vin pe căi mai puțin obișnuite, din segmentul profesional. Practic se încheie o etapă de câștig personal, dar ți se vor deschide alte posibilități de câștig de la și prin alții. Lasă grijile materiale deoparte, pentru că mâna divină se află alături de tine și te ajută la momentul potrivit. Se pare că partenerul de viață, rudele sau colaboratorii te susțin financiar. Cu sume mici, dar suficiente cât să îți rezolvi onorabil chestiunile personale sau pe cele comune cu aceste persoane. A doua parte a lunii îți deschide cheful de călătorii, studii, activități culturale.


Încă din primele zile ale acestei luni vei dori să schimbi multe lucruri în viața ta. În Semnul tău zodiacal se va construi o eclipsă totală de Lună, care va deschide posibilități interesante de dezvoltare pe toate planurile. În primul rând vei reuși să te debarasezi de relații, concepții, situații care te țin pe loc, care demult și-au epuizat experiențele pentru tine. Însă ar fi bine să observi atent ce se petrece în jurul tău și să decizi în consecință, abia după 6 aprilie, când tensiunea astrală va slăbi considerabil. În relațiile cu ceilalți există detalii ascunse, iar unii au de fapt scopuri total diferite de alte tale. Selectează-ți anturajul cu atenție. Ți se pot ivi colaborări noi. Poate intra în discuție și o cerere în căsătorie sau măcar oficializarea unei relații parteneriale, care până acum s-a desfășurat departe de ochii și urechile lumii. A doua parte a lunii îți aduce în atenție cheltuieli comune cu alții. Este vorba despre facturi, poate relații cu instituții financiare, dar și moșteniri sau bani și bunuri care îți vin din partea altora.


Activitatea profesională, dar și sănătatea sunt aspectele principale ale acestei luni. Foarte multe informații secrete ți se vor dezvălui prin persoane greu de bănuit la prima vedere. În primul rând, de la serviciu vei afla despre conflictele care mocnesc în urmbră de ceva vreme. Minunat este că se va crea un context astral favorabil, respectiv o eclipsă de Lună în Semnul Balanței, care va ajuta la dizolvarea tuturor neplăcerilor tale din sfera profesională. Totul este să ai răbdare, să aduni toate datele și să le analizezi pe îndelete. Partenerul de viață te poate ajuta mult în acest sens, dar și unii colaboratori. Reacțiile, prezentarea părerilor tale, deciziile lasă-le după 6 aprilie, când se vor diminua efectele eclipsei. Pe de altă parte, cei dragi te pot provoca mult, pe seama faptului că ești foarte implicat în treburile tale personale de la serviciu. Fii prudent și împarte din prețiosul tău timp și cu aceste persoane. Sănătatea este vulnerabilă pe toată durata lunii. Dozează-ți eforturile și odihnește-te regulat.


În prima parte a lunii ești preocupat mai mult de relațiile sentimentale. Însă se recomandă să fii atent la prieteni, deoarece aceștia îți pot obstrucționa calea spre relații armonioase. Sau, un prieten considerat de încredere până de curând se poate dovedi un fals. În preajma datei de 4 aprilie, când se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, relațiile cu unii prietenii se vor finaliza definitiv. Datorită unor discuții aprinse pe teme socio-profesionale foarte ușor se pot destrăma relații vechi. Bine este să te abții de la comentarii, să vorbești puțin și să judeci situațiile în care te afli, cât mai profund. Pe de altă parte însă, renunță la oamenii pe care îi simți profitori sau nesinceri. A doua parte a lunii este favorabilă activităților profesionale. Se pare că vei avea multe de făcut. Bazează-te doar pe forțele tale tine, deoarece colegii te provoacă mult și chiar pot apărea discuții aprinse. Șefii sunt prin preajmă numai ca să critice. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului. Consultațiile și analizele medicale vor fi frecvente.


Preocupările legate de casă și familie sunt temele principale ale acestei perioade. În domeniul profesional se va încheia o etapă importantă, în preajma datei de 4 aprilie, când se va construi o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței. Posibil ca datorită unei relații sentimentale sau copiilor să fii nevoit să te ocupi mai mult de aceste persoane. Fii prudent și cântărește bine situația în care te afli. Tendința este de te implica foarte mult în treburi gospodărești, în problemele membrilor familiei sau într-o relație amoroasă. Capitolul financiar se va îmbunătăți, în primul rând prin sprijin financiar și moral din partea membrilor familiei. Totuși, cheltuiește cu măsură și nu te hazarda în planuri financiare pe termen lung! Pe de altă parte, atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii te solicită mult. Foarte ușor pot apărea neînțelegeri de la lucruri mărunte. Este bine să ții cont de părerile și doleanțele celor dragi.


Relațiile cu anturajul apropiat sunt tumultoase și inedite. Pentru că ești dornic de comunicare, ai idei strălucite și farmec în vorbe, vei atrage de partea ta lume care te va asculta cu interes. Dar, în preajma datei de 4 aprilie se va construi o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, aspect care poate modifica anumite concepții de viață, pe care le-ai abordat până acum. Totodată, relațiile cu străinătatea se vor schimba. Poți călători în diverse scopuri sau vei putea rezolva ușor demersuri legate de călătorii în străinătate sau legate de parteneriate care presupun relații cu persoane străine. Fii atent la detalii și ține cont și de sfaturile celorlalți! Pentru că ești foarte implicat în treburile altora, membrii familiei te pot provoca la discuții aprinse. Mai ales în a doua parte a lunii se întrezăresc relații strânse în familie. Este bine să te ocupi de treburile gospodărești, să oferi o mână de ajutor celor dragi, care îți solicită acest lucru.


Capitolul financiar se va îmbunătăți vizibil. În mod special este vorba despre modificarea veniturilor tale din activitatea profesională desfășurată la serviciu. Posibil să primești o ofertă de lucru, într-un domeniu nou sau, la locul de muncă actual, se poate diversifica activitatea și tu să devii actorul principal al acesteia. Însă va trebui să muncești mult. Tendința de a lucra chiar și peste program va fi mare și dăunătoare. Sănătatea este în continuare fragilă și bine este să ai grijă de ea. În preajma datei de 4 aprilie se va forma o eclipsă totală de Lună în Semnul Balanței, care va marca finalul unei etape de câștig de la și prin alții. Pe de altă parte ai șanse să rezolvi chestiuni financiare vechi, de genul achitarea unor credite, datorii, rezolvarea demersurilor legate de o moștenire sau de un partaj. La nevoie, sfătuiește-te cu specialiști în domeniul financiar, dar și cu membrii familiei. Relațiile cu prietenii devin tensionate, de aceea fii prudent.

Astrolog Anca Gordin StoicaShare |


User
Parola


Portret astrologic
Analiza karmica
Interpretare electiva

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}