ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 07, anul 2014
» Arhiva horoscop lunar

Domeniul socio-profesional va cunoaște un final de etapă în preajma datei de 12 iulie. Fie se încheie o activitate de la serviciu în care ai fost implicat de multă vreme, fie se schimbă condițiile de lucru, fie se schimbă șefii. Dacă ești într-o postură de conducere există riscul să o pierzi sau măcar să ți se limiteze responsabilitățile. Membrii familiei și treburile domestice îți pot aduce multă alinare. Este bine să vorbești cu cei dragi, să le ceri sfatul, dar și tu la rândul tău să le oferi ajutor acolo unde este cazul. Luna iulie este favorabilă pentru redecorarea casei, pentru achiziționare unor obiecte valoroase de patrimoniu și pentru întâlniri agreabile cu rudele. Până în preajma datei de 26 iulie, relațiile parteneriale mai sunt tensionate. Totuși profită de acest interval și renunță la relațiile care ți-au adus neplăceri sau la colaborările care te-au solicitat prea mult. Relațiile sentimentale și cele cu copiii se vor anima de la jumătatea lunii. Te poți îndrăgosti, iar gustul aventurilor va fi pregnant. Ferește-te de frivolități și de excese.


La serviciu se vor menține relații tensionate până în preajma datei de 26 iulie. Tentația de a munci prea mult este la cote mari, existând riscul să deranjezi cu elanul tău nepotrivit pe alocuri. Controlează-ți reacțiile și ferește-te de a face și treburile altora. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați sunt favorabile pe tot parcursul lunii. Se pot lega prietenii trainice, se pot alcătui proiecte comune, poți călători de agrement alături de persoane deosebite. Procesele de învățare-evaluare sunt bine aspectate, așa încât dacă ești implicat în vreo formă de instruire oficială, ai spor și succes. În preajma datei de 12 iulie vor apărea vești legate de străinătate. Este vorba fie despre o relație cu cineva aflat departe de granițele țării care se va reconfigura sau finaliza, fie o etapă socio-profesională se încheie. De la acest moment este posibil să abordezi un alt sistem al valorilor morale și spirituale. În plan domestic se vor contura schimbări majore de la jumătatea lunii. Începe o etapă de un an de zile în care poți faci schimbări radicale și definitive, atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în privința spațiului în care locuiești.


Capitolul financiar este accentuat până la jumătatea lunii. Este posibil să îți crească veniturile, să primești cadouri, prime, favoruri de la colegii de serviciu sau de la cei dragi. Ți se deschid oportunități cu totul noi vizavi de câștigurile obținute din munca desfășurată la un serviciu. Asta înseamnă că poți primi sarcini de lucru noi care îți vor crește veniturile încet, dar sigur. Sau pur și simplu, aparent din senin, să apară o ofertă de lucru avantajoasă. În preajma datei de 12 iulie se conturează un final de etapă financiară comună cu alții: partener de viață, rude sau colaboratori profesionali. Fie reușești să lichidezi o datorie, fie se lămuresc demersurile specifice unei moșteniri sau unui partaj, fie încetează un ajutor material din partea cuiva, ajutor pe care l-ai primit multă vreme. Provocarea constă în a-ți schimba modul în care te raportezi la bani, bunuri și relații în care sunt implicate resurse materiale. Relațiile cu anturajul apropiat sunt favorabile, iar spre finele lunii chiar vor veni în preajma ta, personaje noi, alături de care vei dezvolta relații de bună calitate și pe termen lung.
Rac

În prima parte a lunii îți sunt favorizate discuțiile tainice, cu persoane de încredere, din anturajul apropiat. Posibil să afli multe taine din culisele locului de muncă, dar și despre oamenii apropiați ție. Ai energie, dar vei avea tendința de a o risipi în situații care nu merită efortul. Îți vor veni în minte multe idei strălucite, vei vorbi frumos, ba chiar ești frumos și fizic, ceilalți fiind foarte surprinși de energia benefică pe care o răspândești în preajma ta. De pe la jumătatea lunii se vor contura etape de câștig noi, din activitatea profesională. Astfel este posibil să observi o diminuare a veniturilor tale de la actualul loc de muncă. Practic este vorba despre a face loc în viața ta, unor posibilități noi de câștig, unor variante cu totul noi de lucru. Posibil chiar să întrezărești, deși deocamdată vag, un alt loc de muncă, unde să desfășori o altă activitate decât cea din prezent. În preajma datei de 12 iulie se va încheia o etapă profesională. Se poate face, fie prin finalul unei colaborări, unei activități profesionale comune cu alții, fie pur și simplu îți redefinești rolul într-un parteneriat și începi să lași deoparte toate legăturile nepotrivite.


Relațiile cu prietenii și protectorii sunt bine aspectate până la mijlocul lunii. Astfel, întâlnirile și dialogurile cu aceștia îți pot oferi idei bune și informații prețioase necesare în domeniul socio-profesional în care activezi. În preajma datei de 12 iulie se va încheia o etapă profesională. Sunt posibile schimbări în activitatea profesională. Fie se schimbă condițiile de muncă, fie se schimbă anturajul profesional. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos, digestiv și pe articulații. Folosește remedii naturiste și mai ales, odihnește-te mai mult. Analizele medicale și dialogurile cu medicii sau terapeuții naturiști pot fi frecvente. A doua jumătate a lunii îți aduce discuții tainice cu persoanele apropiate. Este o perioadă favorabilă reevaluărilor în toate planurile vieții cotidiene. Se conturează mai schimbări în personalitatea ta și în felul în care te raportezi la lume și provocările ei. Intervalul 26 – 28 iulie îți aduce multă energie, insomnii și stări de spirit contradictorii. Ia-ți câteva zile libere și fii îngăduitor atât cu tine însuți, cât și cu alții.


Multă forfotă este la serviciu pâna la mijlocul lunii. Te vei afla în lumina reflectoarelor și multe urechi te vor asculta și mulți ochi te vor privi. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt frecvente și de bun augur. Recomandabil este să folosești fiecare ocazie pentru a le demonstra celor din jur, cât ești de capabil și serios vizavi de responsabilitățile tale. Relațiile sentimentale și cele cu copiii se vor reconfigura începând cu 12 iulie. O relație amoroasă se poate încheia sau, în privința copiilor îți vei da seama că sunt copii doar la trup, dar la suflet sunt oameni maturi. Capitolul financiar va intra pe un făgaș bun spre finele lunii. Astfel vei reuși să îți reduci cheltuielile și să faci planuri financiare viabile pe termen lung. Călătoriile încep să fie deblocate mai ales din preajma zilei de 20 iulie. Dar se recomandă multă prudență la drum și luarea tuturor măsurilor de precauție. Relațiile cu prietenii și protectorii sunt minunate, existând posibilitatea relaționării cu oameni de bună calitate și pe termen lung. A doua parte a lunii îți aduce dorință de interiorizare și evadare din cotidian.


Zona profesională este foarte activată pe tot parcursul lunii. Este bine să fii prezent și prudent vizavi de tot ce ține de imaginea ta socială și de locul pe care îl ocupi în cadrul unui loc de muncă oficial. Șefii te susțin, însă relațiile colegiale lasă mult de dorit. Tot ce se petrece în sfera socio-profesională are repercusiuni în planul relațiilor familiale. O etapă domestică se va încheia în preajma datei de 12 iulie. Poate fi vorba despre rezolvarea unor chestiuni legate de bunuri patrimoniale sau chiar există și varianta să te muți într-o altă locație. Însă, totul va avea legătură și cu resursele materiale de care dispui acum, pentru a investi în casă și familie. De asemenea, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă tot de la bani pornesc divergențele. Relațiile parteneriale vor cunoaște reveniri, reevaluări sau reconfigurări începând cu 22 ale lunii. O relație partenerială mai veche se poate reactiva sau se pot schimba anumite condiții în cadrul desfășurării ei. Prietenii îți sunt în preajmă și chiar te vor susține în proiectele tale de viitor. Evită să vorbești prea mult și să faci destăinuri personale.


Capitolul financiar este bine susținut de partenerul de viață sau de colaboratorii profesionali, în prima parte a lunii. Asta înseamnă că îți vor veni bani, bunuri sau favoruri de la și prin alții. Veniturile tale obținute din activitatea desfășurată la un serviciu oficial vor cunoaște o turnură, însă acum se vor întrezări vag, marile schimbări care se preconizează. A doua parte a lunii îți va aduce multă forfotă în sfera socio-profesională. Reuniunile de serviciu sau cele familiale, dar cu multă lume vor fi frecvente. Se recomandă prudență, deoarce există un risc crescut de neplăceri serioase și pe termen lung cu șefii și cu reprezentanții instituțiilor oficiale. Relațiile colegiale sunt tensionate, recomandabil fiind să te bazezi doar pe forțele tale. Călătoriile în străinătate sau cele în țară, dar pe distanțe lungi sunt o altă temă importantă a lunii iulie. Demersurile legate de călătorii sau de studii pe termen lung au succes. Lărgește-ți orizontul cunoașterii, fie instruindu-te individual prin lecturi deosebite, vizionarea de filme bune, fie angrenându-te într-un program de instruire colectiv pe o temă necesară în planul profesional.


Colaborările profesionale și relația cu partenerul de viață sunt agreabile în prima parte a lunii. Se va putea cădea la pace pe orice subiect comun, ba chiar poți semna colaborări deosebite care îți vor aduce benificii în viitor. Capitolul financiar este accentuat, atât în ceea ce privește veniturile tale obțiunte de la serviciu, cât și vizavi de banii, bunurile pe care le administrezi și folosești în comun cu alții. În preajma datei de 12 iulie se conturează un final de etapă de câștig din munca ta. Posibil să primești o sumă de bani restantă sau alte favoruri. Partenerul de viață, rudele sau colaboratorii profesionali te susțin material, chiar dacă tu pe alocuri ești nemulțumit de ceea ce primești. Provocarea momentului constă în a învăța să trăiești cu resurse minime, dar suficiente pentru un trai decent. A doua parte a lunii îți aduce dorință de elvare sufletească și apropiere de planul divin. Îți vor fi favorizate călătoriile îndepărtate, pelerinajele în locuri sfinte și studiile pe termen lung, fie pe teme spirituale, fie pe teme necesare în plan profesional.


La serviciu ai multe și mărunte de făcut, aspect care îți va aduce epuizare mentală și fizică. De aceea, dozează-ți eforturile și lucrează atât cât este necesar. Excesul de zel din planul muncii îți poate aduce neplăceri în relațiile colegiale, iar șefii vor ține cu ei, nu cu tine. Consultațiile și analizele medicale pot fi frecvente, însă bine ar fi să aplici către ele cu inima deschisă, pentru că îți vor fi benefice. În preajma datei de 12 iulie se recomandă detașare de cotidian, odihnă și mai ales o reevaluare a tuturor planurilor tale de viață. Sunt momente favorabile pentru a-ți modela personalitatea și îmbunătăți felul în care te raportezi la viață și provocările ei. Relațiile parteneriale și colaborările profesionale se vor așeza pe un făgaș, pe care deja îl cunoști. De aceea fii atent la ceea ce ți se oferă în această direcție și nu forța nota. Este posibil să apară oferte de colaborare deosebite, cu efecte pe termen lung. Vizavi de resursele materiale pe care le adminstrezi și folosești împreună cu alții începe o perioadă de reorganizare totală. Asta înseamnă că unele resurse vor dispărea, lăsând loc altora cu totul noi.


Ai mult de lucru la serviciu pe tot parcursul lunii. Dar se pare că vei lucra cu plăcere, mai ales că beneficiezi și de susținerea colegilor. Este bine să depui toate eforturile necesare pentru a-ți aranja treburile de serviciu, întrucât este vorba despre schimbări majore cu efecte pe termen lung. Sănătatea poate avea de suferit, în special pe segmentele aparatului digestiv și osos. Consultațiile și analizele medicale, poate chiar și intervențiile chirurgicale sunt alte teme de interes. Capitolul partenerial este activat, însă marile schimbări, marile aranjamente le vei putea face începând cu 16 iulie. Totuși există multă vrajbă, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu partenerii de afaceri, colaboratorii profesionali. Ar fi bine să te orientezi către persoane care îți sunt de folos și care te susțin cu adevărat în planurile tale de viitor. Relațiile cu șefii și cu autoritățile vor deveni tensionate spre finele lunii. Posibil să fii implicat în neplăceri la serviciu și de aici lesne, imaginea ta în ochii celorlalți sau poziția socială să fie discreditate.


În prima parte a lunii, tot ce ține de regimul domestic este bine aspectat. Relațiile cu membrii familiei sunt bune și foarte ușor puteți ajunge la un numitor comun pe teme de interes comun. De asemenea decorarea casei sau grădinii se poate face acum mult mai deosebit. Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt accentuate, existând multe suișuri și coborâșuri. Distracția este în toi pentru tine, lucru care îi va molipsi și pe cei dragi. Însă ai grijă la excese și ferește-te de relații frivole. De la jumătatea lunii, chiar dacă pentru unii este vacanță, pentru tine va fi mult de lucru la serviciu. Începe o perioadă în care se vor schimbă multe în pan profesional, dar în ceea ce privește rolul tău de subaltern la un loc de muncă oficial. Sănătatea devine vulnerabilă în a doua parte lunii, accentuându-se neplăceri pe sistemul circulator. Protejează-ți inima, odihnindu-te, hrănindu-te sănătos și mai ales ferește-te de situații tensionate. Sfătuiește-te cu specialiști medicali, dar apelează și la terapeuți specializați în terapii naturiste.

Anca Gordin StoicaShare |
User
Parola


Revolutie Solara
Compatibilitate afectiva
Profil astro-spiritual

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2013. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}