ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
Astro-Coaching
 
curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 02, anul 2016
» Arhiva horoscop lunar

Relațiile cu prietenii se vor evidenția în prima parte a lunii, bine fiind să profiți de asta. Dialogurile și întâlnirile cu aceste persoane vor fi de bun augur, existând șanse să cunoști oameni noi. Începând cu 8 Februarie se vor modifica unele relații, astfel că fie renunți la unii prieteni care nu mai corespund nevoilor tale actuale, fie te orientezi spre a lega noi prietenii. Toată luna Februarie este favorabilă relaționării cu prietenii și cu persoanele din segmentul profesional care îți pot susține proiectele de la locul de muncă. În continuare, atmosfera de la serviciu este anostă, evidențiindu-se în preajma datei de 22 februarie un final de etapă. Ceva se va modifica definitiv la serviciu sau măcar în atitudinea ta față de muncă, colegi, îndatoriri profesionale. Este multă forfotă în segmentul profesional, astfel că și urmările vor fi pe măsură. Se recomandă prudență în privința sănătății, deoarece se pot accentua afecțiuni ale sistemului digestiv și pe extremitățile picioarelor.


Multe reflectoare de la locul de muncă sunt îndreptate spre tine. Ești apreciat de șefi, de alți oficiali ai unor instituții conexe locului tău de muncă, însă colegii nu te susțin. Parcă există un fel de ruptură, o disonanță foarte mare între tine, colegi și sarcinile de lucru pe care trebuie să le rezolvi lucrând alături de alții. În preajma datei de 8 Februarie este rost de a primi o medalie sau o promovare drept urmare a meritelor deosebite din câmpul muncii. Fii prudent, pentru că nu poți avea succes în plan profesional, bazându-te numai pe șefi sau pe alții din afara locului tău de muncă. Colegii și munca în echipă trebuie să fie la fel de importante pentru tine și trebuie să le acorzi respectul și atenția cuvenite. Altfel eșecurile se vor lanț ceva mai târziu. Atmosfera sentimentală este tensionată, astfel că în relațiile cu cei dragi, persoana iubită sau copiii, pot interveni discuții aprinse, mofturi, atitudini nepotrivite. În preajma datei de 18 Februarie se vor contura schimbări radicale în plan amoros.


Ești atras de activități intelectuale, culturale, științifice, de tot ce îți poate lărgi orizontul cunoașterii și îți rafinează sufletul. Demersurile legate de călătorii sau de abordarea unor programe de instruire au succes pe tot parcursul lunii. Relațiile cu străinătatea sunt bune, fiind posibil chiar să călătorești departe sau să te tot conversezi cu persoane aflate în țări străine. Sistemul tău de gândire, de abordare a vieții și experiențelor ei se va modifica radical, mai ales după 8 Februarie. În plan financiar sunt șanse să primești ajutor material de la și prin alții. Poți primi bani, favoruri, dar și informații interesante legate de moșteniri, partaje personale sau profesionale. Evită cheltuielile majore, chiar  dacă, deocamdată pare că ai suficienți bani. După 20 Februarie ești luat în vizor de către șefi. Posibil să ți se ofere sarcini de lucru noi, cu mari responsabilități, pentru că în ultima vreme se pare că ai merite profesionale deosebite. Fii prudent și nu te implica mai mult decât poți duce. Sunt posibile și insuccese.
Rac

Toată luna Februarie sunt șanse bune de a primi susținere financiară de la partenerul de viață, rude sau colaboratori. Se va deschide o etapă de câștig fie din colaborări, fie alții vor începe să-ți ofere bani, bunuri, favoruri în momentele în care ai nevoie. Astfel vei fi tentat să faci niscai investiții. Rezumă-te doar la cele necesare! Minunat ar fi să-ți rezervi momente liniștite și să contempli măreția vieții și a oamenilor. Dincolo de forfota cotidiană există motive mult mai importante pentru a te bucura de tot și de toate. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tensionate, existând posibilitatea să te desprinzi definitiv de unele persoane cunoscute demult. Gândirea și comunicarea sunt îngreunate în perioada 20 – 23 Februarie, astfel că neînțelegerile pot apărea rapid și se pot transforma în adevărate conflicte pe termen lung. Ferește-te de provocări și nu pleca urechea la tot ce auzi! Există personaje în preajma ta, al căror scop principal este să te destabilizeze.


Segmentul partenerial este foarte animat și se conturează noutăți. Poate fi vorba despre demararea unor colaborări noi, cu oameni deosebiți sau, în funcție de caz, se poate oficializa o relație amoroasă. Se deschide o etapă partenerială benefică, pentru cel puțin un an de zile de acum încolo. Însă deciziile finale, atât pentru implicarea în colaborări noi, cât și într-o relație cu un partener de viață este bine să le iei abia spre finele lunii, pentru a avea o imagina de ansamblu asupra întregii situații. După 20 Februarie apar șanse de câștig de la și prin alții. Dar, în paralel se pot înteți cheltuielile pentru alții, respectiv pentru partenerul de viață, rude sau colaboratori. Fii prudent, pentru că factorul necunoscut pândește în umbră și poate crea neplăceri serioase. Evită cheltuielile majore, implicarea în datorii, credite sau în investiții pe termen lung! Veniturile tale obținute din munca proprie vor înregistra modificări, mai ales în preajma datei de 22 Februarie. Este posibil să se modifice condițiile de muncă care vor atrage după sine și modificări salariale.


La locul de muncă este multă forfotă, ai multe de făcut pe tot parcursul lunii, însă atmosfera este bună și astfel lucrezi cu plăcere și dedicație. În preajma datei de 8 Februarie se va contura o etapă nouă în câmpul muncii, care-ți poate aduce sarcini de lucru noi, condiții de muncă noi sau colegi noi. Cumva relațiile și evenimentele profesionale au legătură cu mediul tău familial. Asta înseamnă că, fie o rudă îți oferă ceva de lucru sau lucrezi alături de rude, fie lucrezi acasă. Atenție însă că veniturile din această activitate se pot lăsa așteptate. De aceea, dozează-ți eforturile și nu te implica peste măsură în muncă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor, în special pe glezne, pe sistemul circulator, fiind posibile consultații și analize medicale. Respectă un program de lucru, odihnă și îngrijire corporală și totul va fi bine. Procesul personal de transformare interioară continuă, iar în preajma datei de 22 Februarie poți avea multe revelații legate de evenimentele în care ești implicat. În urma acestora vei lua decizii majore.


Relațiile sentimentale și distracțiile sunt evidențiate pe tot parcursul lunii, lucru care îți va aduce stări de spirit destul de bune. Totuși există în continuare o mare vulnerabilizare pe corpul fizic, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Iubirea plutește în aer, astfel că o relație amoroasă veche se poate revigora, dar sunt șanse să apară la orizont și alta nouă. Pentru că ești vulnerabil, oscilezi mult în atitudine și vorbe există riscul să te orientezi spre persoane nepotrivite care caută doar aventuri efemere. Dorința de a te implica mai mult într-o relație amoroasă, de a primi mai mult atenție și afectivitate din partea celor dragi este mare și destul de dificil de îndeplinit. De aceea fii înțelegător cu ceilalți! Dialogurile și acțiunile cu membrii familiei sunt importante și cu efecte pe termen lung. Este nevoie să te implici serios în toate demersurile specifice casei. După 20 Februarie se pot accentua probleme de sănătate specifice extremităților picioarelor și sistemului digestiv. Consultațiile și analizele medicale pot fi la ordinea zilei. Prudență, răbdare, cooperare sinceră și deschidere mentală!


Segmentul domestic este foarte bine susținut pe tot parcursul lunii, astfel că ai șanse deosebite de a rezolva treburi casnice propuse mai demult. Dialogurile cu membrii familiei și relaționarea cu rudele sunt de bun augur și aduc lămuriri vizavi de bani, bunuri comune sau de moșteniri. Niscai nemulțumiri pot apărea de la cheltuielile comune cu aceste persoane, deoarece se pare că vei fi nevoit să achiți tu taxe, facturi sau poate să ajuți financiar un membru al familiei. După 20 Februarie intervin relațiile sentimentale și cele cu copiii. Farmecul acestora te va învălui în chip misterios și greu de explicat în cuvinte. Fii prudent, întrucât există scopuri ascunse pe care nu le poți desluși sau înțelege deocamdată. Evită să te lași impresionat de mofturile celor dragi! Relațiile cu prietenii vor ieși în evidență, mai ales în preajma datei de 22 Februarie. Probabil că în urma unor altercații cu aceștia vei hotărî să renunți definitv la unii, pe care îi simți total nepotriviți ție și planurilor tale viitoare.


În prima parte a lunii îți cresc veniturile salariale, fiind posibil totodată să discuți cu persoanele importante de la locul de muncă despre îmbunătățirea condițiilor de lucru. Însă în culise există tensiuni și uneori te poți simți presat de forțe necunoscute. Conflictele mocnite din sfera profesională se coc, la foc mic, în umbră. Bine susținute sunt relațiile cu anturajul apropiat. Ai șanse să întâlnești oameni de bună calitate, să călătorești în scop turistic, să vizitezi o rudă dragă sau un prieten. Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente pe tot parcursul lunii. Procesele de învățare se desfășoară ușor, de aceea ar fi bine să-ți îmbogățești cumulul de educație, să studiezi, chiar ar fi bine să îți alcătuești un program de instruire personală pe termen lung. După 20 Februarie, atenția și eforturile îți vor fi atrase de sectorul domestic. Dorința de a petrece mai mult timpa acasă, alături de cei dragi va fi la ordinea zilei și ușor de îndeplinit. Se recomandă prudență în relațiile cu șefii, pentru că în preajma datei de 22 Februarie se va încheia o etapă importantă.


Ești foarte vorbăreț și dornic să socializezi cu multă lume până în preajma datei de 17 Februarie. Ideile tale vot fi apreciate de ceilalți, având șanse să legi prietenii noi pe termen lung. Totul este să nu te grăbești și să îți selectezi atent anturajul. Veniturile tale sunt bine aspectate, asta însemnând că poți câștiga foarte bine din munca desfășurată la un loc de muncă oficial. De asemenea vei fi tentat să cheltuiești mult, lucru total neindicat. În preajma datei de 8 Feburarie se deschide o variantă nouă de câștig la locul de muncă. Posibil ca la prima vedere să fii nemulțumit de întorsătura lucrurile în plan profesional, dar ai răbdare. Provocările perioadei constau în a te obișnui să trăiești cu strictul necesar și în a avea încredere că mâna divină îți este întinsă în permanență. După 20 Februarie pot apărea călătorii frecvente pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie în scop turisitic. Vizavi de relațiile cu străinătate, ceva se va schimba după 22 Feburarie. Se pot finaliza relații cu persoane străine sau vei renunța la o călătorie îndepărtată.


Ești foarte strălucitor pe tot parcursul lunii. Ai forță, idei bune, mulți admiratori, un amalgam plăcut sufletului tău. Este bine să-ți dozezi atent eforturile, deoarece există riscul să te suprasoliciți și să obosești frecvent. Îți sunt favorizate schimbările personale de mentalitate, atitudine, de stil de viață. Renunță la atributele neplăcute care îți aduc neplăceri. Este o perioadă bună pentru tratamente de îngrijire corporală, exerciții fizice ușoare, pentru înnoirea garderobei. Începând cu 8 Februarie ți se deschide o etapă nouă de viață personală, în care poți concretiza multe planuri. Trasează direcții noi de urmat și depune eforturi în acest sens, urmărindu-le îndeaproape. După 20 Februarie sunt posibile câștiguri salariale, dar fii prudent. Există aspecte neplăcute, poate chiar tendințe de fraudă la capitolul financiar de la locul de muncă. Evită câștigurile ilicite sau implicarea în acțiuni compromițătoare! Relațiile cu șefii sunt tensionate și oricând se pot declanșa conflicte pe termen lung.


În prima parte a lunii ai multe de vorbit și aranjat cu prietenii, dar și cu persoanele care îți pot susține demersurile socio-profesionale. Personalitatea ta este umbrită, uneori fiidu-ți greu să te integrezi într-un grup de lucru. După 19 Februarie vei ieși la rampă și îi vei uimi pe mulți cu determinarea ta de a schimba relațiile și situațiile în care ești implicat. Totuși îți sunt bine susținute, în a doua parte a lunii, dialogurile tăinuite atât cu tine însuți, cât și cu persoanele de încredere din anturajul apropiat. Fii prudent și nu îți divulga slăbiciunile, intențiile sau părerile personale. Sunt destui în preajma ta care îți vânează fiecare cuvânt sau fiecare gest. Relațiile parteneriale sunt tensionate, conturându-se modificări importante începând cu 22 Februarie. Unele relații se vor încheia definitiv, iar altele vor necesita îmbunătățiri substanțiale. Nu este o perioadă bună pentru a semna contracte sau a te implica într-o relație cu partener nou de viață. 

astrolog Anca Gordin StoicaShare |


User
Parola


Horoscop Personal 2016
Analiza karmica
Portret astrologic

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

           
   
{literal}