ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 07, anul 2015
» Arhiva horoscop lunar

Este o lună în care, stările tale de spirit vor fluctua mult. Din primele zile ale lunii este bine să îți programezi atent activitățile și, pe cât posibil, să te ții de ceea ce programezi. Alege doar treburile prioritare și fii pregătit, ca la nevoie să apelezi la ajutorul celor dragi pentru a duce totul la bun sfârșit. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales după 25 iulie. Pot recidiva unele afecțiuni specifice sistemului digestiv si picioarelor. Vor intra în discuție terapiile, dietele potrivite, dar și repaosul departe de forfota cotidiană. În plan profesional se conturează un final de etapă, încă din primele zile ale lunii. Fie un șef își retrage susținerea oferită până acum, fie poziția ta în cadrul unui grup de lucru se schimbă. De reținut că se vor modifica mult condițiile de muncă, relațiile colegiale, dar și activitatea profesională pe care o desfășori. Relațiile cu membrii familiei se mențin tensionate, existând riscul ca foarte ușor să se inflameze lucrurile de la un banal țânțar. Fii alături de cei dragi și ai încredere că vei depăși totul cu calificativul excelent.


Sunt ultimele săptămâni potrivite pentru a face schimbări majore în spațiul de locuit, pentru a achiziționa bunuri materiale valoroase și pentru a-ți consolida relațiile cu membrii familiei. Orientează-ți eforturile către tot ce ține de segmentul domestic și relații familiale. Ai toate șansele să îmbunătățești acest segment pe termen lung. Neguri pot apărea dinspre relația cu persoana iubită sau copii. Cei dragi pare că au alte treburi, decât să răspundă cum vrei tu la sentimentele sau favorurile pe care le oferi. Este bine să ții cont de situația în care se află cei dragi, pentru că foarte ușor discuțiile pot degenera. Există și varianta să revină în preajma ta iubiri din trecut, chiar și sub forma unor amintiri puternice. Se recomandă prudență, discernământ și acceptarea celorlalți așa cum sunt. Pe de altă parte sunt posibile călătorii frecvente pe distanțe scurte, fie în scop profesional, fie în vizită la rude și prieteni. Controlează-ți felul în care vorbești, pentru că fără să îți dai seama folosești tonuri ridicate sau replici nepotrivite.


Se menține tendința de a cheltui destul de mult. Totuși primești bani, bunuri sau chiar favoruri importante, atât din partea colegilor de serviciu, cât și din partea celor dragi. Bine ar fi să te rezumi la priorități și să eviți excesele. Relațiile cu anturajul apropiat sunt minunate și ar trebui să profiți de asta, întâlnindu-te frecvent cu rudele sau prietenii. Schimbul de informații îți va îmbogăți paleta educațională. Pe de altă parte este posibil să te angrenezi în studii, cursuri, programe de instruire care îți vor aduce beneficii pe termen lung. Acordă atenție treburilor gospodărești și relațiilor cu membrii familiei. S-ar putea să fie nevoie de reparații sau de achiziționarea unor bunuri necesare confortului și siguranței domestice. La serviciu există animozități, atât în relația cu șefii, cât și în relațiile colegiale. Îndeplinește-ți corect sarcinile de lucru și ferește-te să te implici în treburile altora, decât atât cât este necesar. O altă temă importantă a lunii o reprezintă călătoriile. Alăctuiește planuri în acest sens, pentru că au șanse de a se materializa la momentul potrivit.
Rac

Pe tot parcursul lunii ești în formă, dorești să muți munții din loc, deși ei stau foarte bine deocamdată în locul în care se află. Combativitatea este accentuată, de aceea fii prudent. Există un risc crescut de a strica relații și situații bune. Alcătuiește-ți un program zilnic, în care să alternezi orele de muncă cu orele de odihnă, dar ar fi bine să îți propui și exerciții fizice ușoare, plimbări în aer liber, mai ales în apropierea apelor. Sunt zile minunate pentru a-ți îmbunătăți condiția fizică, stilul de viață și chiar pentru a lega noi prietenii. Profită de orice invitație în oraș sau în vizită la cineva drag. Apoi întoarce invitațiile și vei vedea ce stisfacții vei obține atât tu, cât și ceilalți. Pentru segmentul financiar este bine să te gândești pe îndelete din ce ai dori să câștigi bani de acum încolo. Este cea mai favorabilă lună a anului pentru tine din punct de vedere financiar. Nu neapărat că obții venituri importante, deși este posibil și asta. Dar, cel mai important este faptul că se deschid culoare de câștig pentru mulți ani de acum încolo.


Este o lună în care ar trebui să te simți bine, să faci retușurile finale în personalitatea ta, în relaționarea cu ceilalți. Ai o mare deschidere sufletească spre nou și progres, aspect care va atrage în viața ta situații și oameni de bună calitate. Totul este să îți canalizezi eforturile mai mult spre tine, să te interiorizezi ceva mai mult și să îți trasezi direcții clare de viitor. Renunță fără menajamente la relații, colaborări sau activități care te consumă prea multă și care nu mai au ce să îți ofere. Temerile care vizează segmentul financiar sunt mari, mai ales după 25 iulie. De aceea ar fi bine să îți dozezi cheltuielile și să eviți cumpărăturile extravagante. Este posibil să cheltuiești sume importante de bani pe servicii sau bunuri materiale care să lase mult de dorit. La serviciu se încheie o etapă importantă, încă din primele zile ale lunii. Este bine să fii discret, să îți rezolvi corect și la timp sarcinile de lucru și să vorbești strictul necesar. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, în special pe segmentele sistemului digestiv și osos. Odihnește-te, hrănește-te sănătos și plimbă-te frecvent în aer liber.


Perioada este excelentă vizavi de retușurile pe care le mai ai de făcut în personalitatea ta, în felul în care relaționezi cu ceilalți, în felul în care te raportezi la muncă și implicațiile ei, dar și la sănătate. Foarte ușor îți poți dizolva temerile ascunse, vechi, chiar dacă asta presupune și niscai situații neplăcute, pe alocuri cu note dramatice. Mai ales după 24 iulie, stările tale de spirit vor fluctua foarte mult. Rezervă-ți zile de vacanță, ocupă-te numai de treburi ușoare și la nevoie cere sfatul sau ajutorul celor dragi. Relațiile cu prietenii, dar și cele socio-profesionale sunt foarte animate pe tot parcursul lunii. Sunt posibile întâlniri, dialoguri deosebite, unele purtate pe tonuri înalte. Există și varianta să te desprinzi de unele relații vechi, pentru că tu la rândul tău îți remodelezi felul de a fi și astfel vei rezona de acum încolo cu alte tipologii umane. Nevoile tale în materie de prieteni sau colaboratori se vor schimba. În umbră, la locul de muncă se pare că se petrec lucruri care la prima vedere te pun pe gânduri. Ai încredere că de fapt ce se aranjează departe de ochii și urechile tale este spre binele tău suprem. Și așa și este!


Foarte multă forfotă există în segmentul profesional. Cu șefii sunt posibile discuții aprinse, conflicte, situații neașteptate care îți vor deteriora fie imaginea publică, fie poziția în cadrul unui grup de lucru. Pe de altă parte s-ar putea să primești sarcini de lucru noi, unele care ar necesita deplasarea ta în alte locații. Chiar și o posură de conducere ți se poate propune. Discerne atent situațiile în care ești implicat la serviciu și evită asumarea unor repsonsabilități care te depășesc. Și în plan familial sunt posibile discuții aprinse cu figurile autoritare ale familiei și neamului din care provii. Ar fi bine să acorzi suficient timp și resurse și pentru segmentul profesional, dar și pentru cel familial. Relațiile cu prietenii sunt minunate și se întrezăresc discuții și întâlniri fructuoase. Vei lega prietenii noi, iar în plan socio-profesional vei avea de acum încolo persoane noi, deosebite care îți vor susține demersurile sau proiectele profesionale. Însă, deocamdată vorbește strictul necesar și bazează-te pe forțele tale.


Revin în atenția ta evenimentele, relațiile, stările de spirit pe care le-ai avut în perioada septembrie 2012 – decembrie 2014. Este o perioadă bună pentru a trasa ultimele retușuri vizavi de cele petrecute, pentru a-ți definitiva noua personalitate și pentru a învăța să relaționezi altfel cu ceilalți. Fii deschis la nou, gândește-te pe îndelete ce anume îți dorești de acum încolo și cum ai dori să se desfășoare viața ta în toate domeniile de activitate. Asta presupune pe de o parte să îți schimbi și mentalitatea. În acest sens este posibil să fii ajutat de către persoane erudite, instruite bine în ale vieții sau de cunoștințe, prieteni aflați departe de granițele țării. Există și varianta să călătorești cu scopul de a-ți desăvârși personalitatea. Rezervă-ți momente de singurătate, de liniște și stai de vorbă pe îndelete cu tine însuți. Ai multe si interesante lucruri să-ți spui! Unele relații din anturajul apropiat se pot finaliza, deoarece vei constata ca ai nevoie de alți oameni în preajma ta. Detaseaza-te de trecut și îmbrățișează oameni și situații noi.


Capitolul financiar va continua să îți ofere surprize. Pe de o parte există șanse să primești bani dintr-o colaborare sau un ajutor material substanțial de la partenerul de viață sau de la rude. Însă și cheltuielile se vor înteți. Planifică-ți atent bugetul și achită mai întâi facturile, taxele sau datoriile de orice fel. Minunate sunt relațiile cu străinătatea. Poți călători în diverse scopuri, dar mai ales în scop educativ. Adică vei avea de învățat ceva din fiecare ieșire sau din orice dialog cu persoane străine sau care au călătorit de curând. În segmentul profesional se vor relua unele situații și discuții care s-au mai petrecut în ultimii trei ani. Nemulțumirile sunt accentuate, tensiunile cu șefii de asemenea, iar colegii au cu totul alte treburi decât să îți fie alături. Lasă evenimentele să curgă natural și ia aminte la ceea ce ți se spune de către ceilalți. Hiba este la tine, în sensul că tu trebui să-ți modelezi gândirea și felul în care relaționezi în plan socio-profesional. Orientează-ți eforturile spre un hobby, pentru că te va liniști și chiar amuza din când în când.


Încă din primele zile ale lunii vei lua o serie de hotărâri vizavi de felul tău de a fi și de a te raporta la lumea înconjurătoare. Este bine să fii prudent, să te gândești pe îndelete la cum ai dori să se desfășoare viața ta de acum încolo și mai ales să îți îndrepți atenția și spre persoanele dragi din preajma ta. Relațiile parteneriale sunt tensionate, existând riscul separării de un partener de viață sau desprinderii de o colaborare veche. Mai ales pe la mijlocul lunii se vor petrece tot soiul de discuții care vor lămuri fie poziția ta în cadrul unui grup de lucru, fie amănuntele relației cu partenerul de viață. Există și posibilitatea apariției unor oferte de colabotare, dar acestea trebuie studiate bine, deoarece în umbră lucrurile pot lua o turnură neplăcută. Minunat este capitolul financiar, mai ales după 22 iulie. Se vor contura posibilități noi de câștig de la și prin alții. Chiar te poți angrena într-o investiție de anvergură, de genul a lua un credit pentru a ajuta pe cineva apropiat sau pentru a achiționa bunuri patrimoniale. Oricum este bine să te sfătuiești cu diverși specialiști în chestiuni financiare.


Multă zarvă este la serviciu, dar și acasă în plan personal. Relațiile colegiale sunt disonante și bine ar fi să te bazezi numai pe forțele tale. Pe de altă parte, activitățile intelectuale le vei desfășura foarte bine, dacă îți vei asculta vocea interioară și vei lucra cum crezi tu de cuviință. S-ar putea ca în preajma datei de 16 iulie să se apară noutăți în plan profesional. Astfel se pot schimba condițiile de muncă, colegii, activitatea profesională sau chiar se poate să îți găsești un alt loc de muncă. Dar, pentru că disonanțele sunt majore la serviciu, dacă trebuie să iei decizii importante, sfătuiește-te cu cei dragi. Acordă atenție sporită sănătății. Sunt posibile neplăceri legate de sistemul digestiv, sistemul osos și sistemul articular. Dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult. Dialogurile cu specialiști în sănătate, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pot fi teme frecvente pe tot parcursul lunii. În intervalele 01 – 03 și 15 – 17 iulie evită demersurile medicale și, în limita posibilităților, ia-ți zile libere. Relațiile parteneriale sunt favorizate.


Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt foarte animate în prima parte a lunii. Cu toate că sunt posibile discuții aprinse, conflicte pe termen lung, se poate ajunge la un consens dacă ai răbdare și deschidere sufletească pentru a-i asculta pe cei dragi. Pe de altă parte, în preajma datei de 16 iulie cheful de aventuri amoroase va fi accentuat. Foarte ușor îți va fi să îți dăruiești iubirea unei persoane care răspunde rapid la avansurile tale. Fii prudent și ferește-te de excese și frivolități! Există riscul să te angrenezi în relații și situații care pot lua turnuri neplăcute când te aștepți mai puțin. În segmentul profesional, relațiile de muncă sunt favorizate. Poți obține un nou loc de muncă sau la actualul loc de muncă se pot modifica condițiile, activitatea propriu-zisă, colegii, șefii. Acordă atenție domeniului în care lucrezi sau îți dorești să lucrezi, pentru că ai șanse deosebite de a-ți aranja situația foarte bine și pe termen lung. De asemenea sănătatea este un alt capitol bine aspectat. Îngrijește-te pe îndelete, ia legătura cu specialiști de marcă care îți pot oferi sfaturi și metode vindecare utile pentru mulți ani de acum încolo.

astrolog Anca Gordin StoicaShare |


User
Parola


Revolutie Solara
Compatibilitate afectiva
Predispozitii pentru urmatoarele 6 luni

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}