ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 10, anul 2014
» Arhiva horoscop lunar

Relațiile parteneriale sunt foarte active pe tot parcursul lunii. Este nevoie de o reconfigurare a tuturor colaborărilor în care ești implicat, atât cele profesionale cât și relația cu partenerul de viață. Se vor relua discuții, acțiuni care au rămas neînțelese sau nerezolvate pe deplin. În preajma datei de 8 octombrie sunt momente excelente de a-ți modela personlitatea, în urma unei analize atente a evenimentelor din ultimele șase luni. Este un final de etapă de viață importantă. De acum înainte este bine să îți reorganizezi viața pe alte baze, abordând un alt sistem de valori morale. Banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții vor cunoaște răsturnări de situație mai ales în a doua parte a lunii. Se conturează o etapă nouă de câștig de la și prin alții, însă fii prudent. De evitat speculațiile financiare și implicarea în acțiuni bănești de anvergură. Relațiile colegiale, în special cele cu șefii se vor tensiona, începând cu 26 octombrie.


Ai multă treabă la serviciu în prima parte a lunii. Relațiile colegiale sunt tensionate, însă depinde doar de tine să dirijezi lucrurile către un făgaș bun. Sănătatea este vulnerabilă și de aici consultațiile, analizle medicale pot fi frecvente. Se recomandă prudență, dozarea eforturilor, evitarea analizelor și spațiilor aglomerate în preajma datei de 8 octombrie. Vizate sunt segmentele capului și cele ale aparatului renal. Intervalul 10 – 25 octombrie îți poate aduce neînțelegeri majore în relațiile de profesionale, deoarece comunicare este defectuoasă. Recomandabil este să te gândești bine înainte de a discuta cu șefii, colegii de serviciu sau înainte de a semna documente. Relațiile parteneriale sunt bune în a doua parte a lunii. Se conturează o etapă nouă de colaborare, în care poți primi oferte bune de implicare în proiecte pe termen scurt. Totuși, deciziile majore, implicarea în acțiuni profesionale noi, lasă-le după 24 octombrie, când gândirea se limpezește.


În prima parte a lunii ești preocupat de relațiile sentimentale, distracții sau hobby-uri. Toate bune și frumoase, însă cei dragi îți pot umbri cheful jucăuș. Tensiuni majore pot apărea în intervalul 10 – 25 octombrie, deoarece se vor relua discuții pe teme mai vechi, parțial înțelese sau nefinalizate. Ascultă ce îți spun cei dragi și oferă-le încredere și iubire necondiționată. La serviciu este multă forfotă pe tot parcursul lunii. Relațiile colegiale sunt deficitare, fiind recomandabil să îți îndeplinești îndatoririle profesionale corect și la timp, bazându-te mai mult pe forțele tale. Relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțineau în domeniul socio-profesional vor cunoaște un final de etapă. Unele dintre aceste persoane se vor îndepărta de tine definitiv. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital, dar spre finalul lunii sunt momente favorabile pentru a rezolva cu bine afecțiunile mai vechi sau mai noi.
Rac

În prima parte a lunii ești preocupat de gospodărie și de nevoile membrilor familiei. Sunt zile bune pentru reamenajări de decor, pentru realizarea conservelor de sezon sau pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Dialogurile cu cei dragi vor aborda și teme casnice mai vechi, care fie au rămas nefinalizate, fie neînțelese. Cu puțin efort, bunăvoință și deschidere sufletească, totul  se va desfășura favorabil pentru toată lumea. În preajma datei de 8 octombrie se va încheia o etapă profesională importantă. Bine este să lași lucrurile să își urmeze cursul fiesc, chiar dacă pe moment ești nemulțumit și nu înțelegi prea bine ce se întâmplă. Relațiile sentimentale sunt active în a doua parte a lunii. Posibil să reapară o iubire mai veche sau dacă ești implicat într-o relație amoroasă suficient de puternică se vor relua discuții mai vechi. Fii prudent și evită frivolitățile. Ține cont de părerile și nevoile celor dragi.


În prima parte a lunii ești înconjurat de multă lume, atât din cercul de prieteni apropiați cât și dintre rude. Călătoriile pe distanțe scurte, fie de agrement, fie profesionale pot fi frecvente și aducătoare de informații bune. Totuși, forfota aceasta te poate obosi mult. Gândirea și comunicarea vor fi deficitare mai ales în intervalul 10 – 25 octombrie, de aceea fii prudent. Posibil sa fii atras de parcurgerea unor cursuri planificate mai demult sau să fii nevoit să reiei unele secvențe de învățare rămase nefinalizate sau neînțelese. Fii prudent și dacă ești nevoit să călătorești pe calea aerului, deoarece distorsiunile vremii pot crea neplăceri serioase la capitolul transporturi. Relațiile cu membrii familiei vor fi apropiate de pe la mijlocul lunii. Se conturează o etapă domestică nouă. După 22 octombrie sunt momente favorabile pregătirii casei pentru sezonul rece, pregătirea conservelor și pentru îmbunătățirea condițiilor de locuit.


Capitolul financiar se îmbunătățește vizibil, mai ales în prima parte a lunii. Pe de o parte s-ar putea să obții câștiguri din activitatea profesională desfășurată, însă pe de altă parte cresc și cheltuielile. Controlează-ți tendința de a risipi bugetul. Consumă strictul necesar în toate domeniile vieții. Mentalul îți este răscolit în primele zece zile ale lunii. De aceea, ferește-te de discuții ample, decizii sau luarea unor angajamente care să te implice pe termen lung. După 22 octombrie vor fi zile bune pentru toate tipurile de comunicare, învățare sau evaluare. Se recomandă prudență în preajma datei de 8 octombrie, deoarece se înceheie o etapă de câștig de la și prin alții. Dacă ai de făcut plăți restante se recomandă să le achiți cât mai repede posibil. Relațiile cu anturajul apropiat se întețesc. Există posibilitatea de a călători în diverse scopuri, alături de persoane interesante.


Ești în centrul atenției în prima parte a lunii. Strălucești datorită plăcerii de a putea face tot ce îți dorești, mai ales că în preajma ta roiesc personaje noi, interesate să te sprijine pe termen lung. Relațiile parteneriale vor cunoaște un final în preajma detei de 8 octombrie. Pot ieși la iveală amănunte vechi legate fie de partenerul de viață, fie de unii colaboratori profesionali. Este bine să lași lucrurile să își urmeze cursul, iar dacă o relație trebuie să se termine ea se va termina cu siguranță. Financiar se întrezăresc schimbări benefice după 22 octombrie. Intervalul 5 – 10 octombrie îți poate aduce renegocieri ale beneficiilor tale de pe urma muncii depuse la un serviciu. Se deschide o etapă nouă de câștig în sfera profesională în care activezi. Totuși fii prudent și evită speculațiile. Dozează-ți eforturile în funcție de plata primită. Până pe 26 octombrie se mențin tensiunile în relațiile cu anturajul apropiat și oportunitățile de a călători pe distanțe scurte.


Ești greu de observat în anturaj în prima parte a lunii. Tendința de a te izola, de a sta mai mult cu tine însuți, de a medita la evenimentele vieții este la cote mari. Bine ar fi să urmezi această tendință și, pe de o parte să te repliezi pentru a alcătui noi planuri de viitor, iar pe de altă parte să te odihnești mai mult. Sănătatea este vulnerabilă, posibil fiind să se accentueze afecțiuni ale sistemului renal și a segmentelor capului. La serviciu se țes în umbră tot soiul de conflicte, însă abia după 23 ale lunii poți desluși ițele acestora. Evită discuțiile ample cu colegii și chiar cu unii șefi. Tot ce ține de imaginea ta publică, rolul pe care îl îndeplinești la serviciu, poziția ta socială este în continuă schimbare. Ceva mai mult sprijin vei găsi la șefi. Instabilitatea socio-profesională poate duce la neplăceri serioase legate de sănătate. Fii prudent și îngrijește-te în permanență. În a doua parte a lunii te vei simți mai bine, existând dorința de a socializa cu cât mai multă lume.


Relațiile cu prietenii sunt frecvente în prima parte a lunii. Este posibil să te angrenezi în proiecte socio-profesionale care vor dura aproximativ un an de zile. Însă, în intervalul 10 – 25 octombrie se vor relua discuții mai vechi cu aceste persoane, pentru a lămuri temele neînțelese. Fii prudent, întrucât una se gândește, alta se spune și cu totul altceva se înțelege. Folosește cuvinte puține, evită frivolitățile și ascultă atent ce au de zis ceilalți. În plan sentimental, lucrurile se schimbă definitiv după 8 octombrie. O relație sentimentală, fie va continua într-un alt ritm, fie se încheie definitiv. De asemenea și relațiile cu generațiile mai tinere se vor schimba, fiind nevoie să le acorzi libertatea de a-și trăi viața așa cum doresc, iar tu să le fii doar un observator din umbră. După 22 octombrie se va accentua dorința de izolare și odihnă. Fii prudent în privința sănătății, deoarece se pot accentua afecțiuni ale sistemului uro-genital.


Ai multe și mărunte de făcut la serviciu în prima parte a lunii. Șefii te susțin, fiind posibil să îți mărească responsabilitățile socio-profesionale. Chiar tu la rândul tău ai șanse să devii șef, pentru aproximativ un an de zile de acum încolo. Totuși, analizează bine lucrurile, pentru că există riscul să te încarci cu prea multe sarcini și să îți fie greu să le duci la bun sfârșit. Faptul că ești atât de ocupat cu sfera profesională va atrage după sine neplăceri acasă, cu membrii familiei. Astfel în preajma datei de 8 octombrie va trebui să stabilești un alt program cotidian atât în ceea ce privește gospodăria și relațiile cu familia, cât și rezolvarea îndatoririlor profesionale. Intervalul 5 – 10 octombrie îți aduce discuții pe teme mai vechi cu prietenii și cu persoanele care îți susțin demersurile profesionale. Unele acțiuni comune cu aceste persoane, chiar relațiile cu unii prieteni se vor finaliza definitiv. În acest segment de viață, după 22 octombrie lucrurile se vor îmbunătăți, existând șanse bune de a apărea în preajma ta alți susținători deosebiți.


Relațiile cu străinătatea, călătoriile pe distanța mari, programele de instruire personală sau profesională sunt temele principale care pot avea succes până în preajma datei de 22 octombrie. Este o perioadă potrivită pentru a-ți schimba sistemul valorilor morale, pentru a găsi un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții. De asemenea ți se pot ivi posibilități de a participa la întâlniri, cursuri, dezbateri pe teme filozofice contemporane. Se recomandă prudență în intervalul 10 – 25 octombrie, deoarece procesele mentale vor fi mai lente și de aici comunicarea va avea de suferit. De evitat discursurile publice, luarea deciziilor și semnarea documentelor în intervalul menționat, pentru că instabilitatea este la cote mari. După 22 octombrie ți se așterne în cale un nou parcurs socio-profesional. Fie primești oferte de a conduce un grup de oameni la serviciu, de a coordona un proiect, fie șefii te iau sub aripa lor protectoare. Însă implică-te cu măsură în toate.


Capitolul financiar este foarte activ în prima parte a lunii. Este vorba în special despre bani și bunuri administrate și folosite împreună cu alții. Sunt posibile câștiguri, însă de valoare medie. După 10 octombrie se conturează cheltuieli cu facturile, taxele sau alte tipuri de datorii restante. Fii prudent, întrucât sunt posibile erori în documente, în discuții și decizii. După 22 octombrie sunt favorizate călătoriile îndepărtate și abordarea studiilor pe termen lung. Relațiile cu persoanele aflate în străinătate pot fi frecvente. De asemenea poți întreprinde demersuri pentru a călători fie în scop profesional, fie de agrement. Sistemul filozofiei tale de viață se va schimba în urma analizării evenimentelor sociale în care ai fost implicat în ultimele șase luni. Abia acum ai toate evidențele necesare unei astfel de schimbări mentale profunde. În relațiile profesionale se întrezăresc conflicte, discuții aprinse atât cu șefii, cât și cu colegii de muncă.

Astrolog Anca Gordin StoicaShare |
User
Parola


Intoarcerea lui Saturn (28-29 ani)
Analiza karmica
Portret astrologic

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}