ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 08, anul 2014
» Arhiva horoscop lunar

Amestecul între distracții, activitate profesională, relații sentimentale este accentuat pe tot parcursul lunii. Ești creativ, inspirat și bine ar fi să îți îndrepți atenția și eforturile către un hobby sau activități împreună cu copiii. Totuși, personalitatea ta va ieși mult în evidență, riscând să îi deranjeze pe ceilalți. Fii prudent și evită frivolitățile, relațiile superficiale și risipirea în prea multe distracții și aventuri. În preajma datei de 10 august se conturează schimbări în relațiile cu prietenii. Posibil să te îndepărtezi de unii datorită cheltuielilor comune sau datorită copiilor sau persoanei iubite. Foarte ușor pot apărea neplăceri în relațiile sentimentale. A doua parte a lunii îți aduce multă activitate la serviciu sau acasă, cu preponderență treburi domestice de rutină. Relațiile colegiale sunt tensioante, însă vor exista și momente bune. Va începe o nouă etapă profesională, fie prin diversificarea activității de la locul de muncă, prin schimbarea condițiilor de muncă fie te vei orienta către un loc de muncă cu totul nou. Sănătatea este vulnerabilă, recomandabil fiind să consulți specialiști în funcție de caz.


Sectorul domestic și relațiile cu membrii familiei te solicită mult. Este o perioadă favorabilă reamenajărilor interioare, reparațiilor de anvergură, achiziționării de bunuri patrimoniale. Există și varianta să îți schimbi locația în care locuiești sau să cumperi, să vinzi o casă, un teren. Se recomandă prudență și verificarea atentă a surselor de foc și de aer din spațiul locativ. Pot apărea avarii greu de estimat și controlat. Relațiile cu membrii familiei sunt contradictorii. Este posibil să fie o mare discrepanță între planurile tale domestice și planurilor celorlalți membri. Temerile legate de faptul că neînțelegerile vor lua amploare în casă elimină-le prin discuții deschise și mai multă înțelegere față de ceilalți. În domeniul profesional se va încheia o etapă importantă în preajma datei de 10 august. Imagina ta publică, poziția socială, relațiile cu șefii se vor schimba definitiv. Colaborările profesionale sunt tensionate, existând posibilitatea destrămării definitive a unora care durează de mult timp. La capitol amoros se anunță chef de distracții, aventuri, dar și intensificarea sentimentelor față de copii și față de persoana iubită.


Călătoriile pe distanțe scurte, întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente pe tot parcusul lunii. Este bine să asculți mai mult și să eviți divulgarea planurilor tale de viitor. Mentalul îți este foarte răscolit, de aceea, rezervă-ți momente pentru relaxare, odihnă și plimbări în aer liber. Începe o perioadă favorabilă pentru acumularea cunoștințelor noi, pentru schimb de informații, pentru dialog la toate nivelurile vieții. Pe de altă parte este posibil să îți faci prieteni noi, să aduci în preajma ta oameni deosebiți, alături de care vei dezvolta relații trainice și folositoare. Foarte important este faptul că vei aborda cu totul altfel viața și evenimentele ei. Sistemul valorilor tale morale, filozofice se va îmbogăți cu aspecte noi și benefice. Renuță la tiparele mentale învechite, la relațiile nemulțumitoare și deschide-te către nou și progres. Casa și familia vor ocupa un loc aparte în preocupările tale cotidiene în a doua parte a lunii. Se întrezăresc schimbări deosebite și discuții favorabile cu membrii familiei pe orice temă.
Rac

Este bine să fii atent la capitolul financiar. Începe o perioadă de schimbări majore vizavi de sursele tale de venit. Primeși bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă oficial. Însă, temerile tale legate de lipsa banilor sau de insuficiența lor sunt accentuate și deloc fondate. Detașează-te, ai răbdare și încredere că universul îți oferă tot ce ai nevoie și mai ales la momentul potrivit. Perioada aceasta de tranziție de la vechile surse de finanțare la altele noi este lungă și anevoioasă, dar analizată în detaliu vei observa că de fapt te descurci onorabil. Înfrânează-ți tentația cheltuielilor. Alcătuiește liste stricte de cumpărături și urmează-le întocmai. În preajma datei de 10 august este posibil să simți o mare insecuritate materială, dar sunt momente pasagere pe care le poți depăși cu discernământ și luciditate. Relațiile cu anturajul apropiat sunt bune în special după 15 august. Poți lega prietenii noi cu oameni de calitate. De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte, fie în scop turisitic, fie în scop profesional sunt alte teme importante ale perioadei analizate.


Strălucești pe tot parcursul lunii. Beneficiezi de multă energie și astfel vrei să urnești munții din loc. Consumul fizic și nervos este la cote mari, având nevoie de pauze regulate pentru a te reface. Îți sunt favorizate activitățile care vizează îngrijirea trupului și rafinarea sufletului tău. Adoptă o dietă de sezon, mergi la ședințe de masaj, de exerciții fizice ușoare și înconjoară-te de oameni veseli și progresiști. Începe o perioadă de un an de zile în care ai șanse deosebite pentru a-ți modela personalitate și reconfigura tot parcursul vieții. De aceea, bine este să te concentrezi doar pe tine și pe ceea ce ai tu nevoie. Relațiile cu ceilalți, activitățile socio-profesionale, distracțiile, frivolitățile lasă-le deoparte sau implică-te în ele la minimum posibil. O colaborare profesională sau un parteneriat conjugal se pot încheia în preajma datei de 10 august. Renunță la relațiile și activitățile comune cu alții care te nemulțumesc sau te împiedică să evoluezi în vreun fel. Veniturile îți cresc, datorită muncii depuse la locul de muncă, însă după 15 ale lunii.


În prima parte a lunii ești introvertit, neavând chef de companii zgomotoase sau acțiuni de anvergură. Este bine să meditezi pe îndelete la oamenii și evenimentele din viața ta, pentru a înțelege unde trebuie să aduci îmbunătățiri. Providența te ajuta discret, în umbră și îți creează contexte de viață în care să te lămurești vizavi de tot ce te frământă. În mod special în chestiunile familiale vei primi ajutor nesperat și răsturnări de situație greu de estimat și prevăzut. De asemenea, relația cu partenerul de viață și colaborările profesionale vor primi un plus de energie benefică, dar la fel de misterioasă și greu de înțeles. Folosește perioada lunii august pentru a te detașa de tumultul cotidian și pentru a sta mai mult de vorbă cu tine. Discuțiile tăinuite cu cineva din anturajul profesional te vor ajuta să deslușești ițele de la locul de muncă. În preajma datei de 10 august se va încheia o etapă profesională, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, fie prin finalizarea unei activități profesionale. Sănătatea este un capitol vulnerabil, în special pe segmentele inimii și coloanei vertebrale. Consultațiile medicale sau analizele pot fi frecvente.


Ești înconjurat de prieteni și mulți susținători. Cu toate că pot exista neplăceri seriose în aceste tipuri de relații, cu puțin efort și discernământ vei reuși să te descurci cu bine. Deocamdată este o perioadă de tatonări în toate tipurile de relații, așa încât ferește-te să te lași prea mult pe mâinile altora. Până în preajma datei de 15 august, dialogurile și întâlnirile cu alții îți vor deschide posibilități de colaborare în cadrul unor proiecte cu efecte pe termen lung. Totuși verifică atent propunerile care ți se fac și informațiile vehiculate în preajma ta. O relație sentimentală, percepția ta vizavi de iubire și implicațiile ei se vor modifica definitiv în preajma datei de 10 august. Copiii sunt un alt capitol sensibil în luna august. A doua parte a lunii îți va aduce dorință de interiorizare și odihnă în locuri retrase. Recomandabil este să îți iei zile libere și să te ocupi pe îndelete de sănătatea și liniștea ta sufletească. Afecțiunile legate de segmentele aparatului digestiv și zona periferică a picioarelor se pot accentua.


Domeniul profesional primește influxuri astrale noi, deschizându-ți astfel o perioadă în care vor surveni schimbări importante. Se vor contura schimbarea locului de muncă, a șefilor, schimbarea ambientului de lucru, dar sunt posibile schimbări și în imaginea ta publică sau în poziția socială. Fii prudent, pentru că există hibe ascunse vizavi de aspectele enumerate. Răsturnările neașteptate de situație în domeniul socio-profesional va trage după sine și neplăceri în sectorul domestic. Mai ales în preajma datei de 10 august, relațiile familiale sunt tensionate și vor lua o altă turnură. Totuși se vor lămuri chestiuni patrimoniale și cu puțin efort și bunăvoință se va cădea la pace pe orice temă. Relațiile cu prietenii se vor accentua în a doua parte a lunii. Posibil să întâlnești oameni noi, de bună calitate, alături de care vei dezvolta prietenii deosebite și pe termen lung. Ar fi bine să îți selectezi mai atent anturajul și să renunți la relațiile nepotrivite sau la cele care-ți împiedică progresul.


Relațiile cu străinătatea sunt o temă importantă pentru tine, pe tot parcursul lunii august. Ți se deschid posibilități noi de a călători peste mări și țări, fie în scop turistic, fie în scop profesional sau la studii. De asemenea, componenta educațională va fi scoasă în evidență. Asta înseamnă că vei fi nevoit să îți continui studiile, nu neapărat într-un cadru organizat instituționalizat, cât într-unul personal, autodidact. Îmbogățirea bagajului tău de informații și cunoștințe te va conduce încet, dar sigur către obținerea unor competențe profesionale noi și mai departe la noi performanțe în domeniul profesional. Deschide-ți mintea și sufletul către exeperiențe noi și către un alt tip de filozofie a vieții. Dacă ți-ai propus călătorii în luna august, fii prudent și ia-ți toate măsurile de precauție. Posibil anumite demersuri de călătorie sau studii să întârzie, să se amâne sau pur și simplu să se oprească definitiv. Ține cont de avertismentele vocii tale interioare, dar și de cele exterioare. Socio-profesional ești favorizat mai ales în partea a doua a lunii. Dialogurile cu șefii, cu reprezentanții instituțiilor oficiale îți vor aduce posibilități noi de afirmare.


Capitolul financiar este foarte activ mai ales în prima parte a lunii. Se întrezăresc schimbări majore vizavi de resursele materiale comune cu partenerul de viață, rudele și colaboratorii profesionali. Deocamdată vei primi informații subtile vizavi de aceste schimbări, dar mai ales personajele menționate își vor retrage susținerea, orientându-se către alte surse de finanțare. Este bine să cheltuiești strictul necesar, să faci economii și să fii prudent la documentele financiare. Tentația de a lua un credit sau de investiții pe termen lung este mare și periculoasă. Gândește-te pe îndelete dacă chiar este nevoie să te hazardezi în astfel de cheltuieli. Există hibe ascunse care în orice moment îți pot răsturna planurile de viitor. În preajma datei de 10 august se va încheia o etapă de câștig din munca proprie. Poți primi bani, o primă, cadouri sau favoruri de la locul de muncă. A doua parte a lunii îți aduce chef de călătorii sau de studii înalte. Chiar ai șanse deosebite de a te implica într-un program de învățare pe termen lung sau în străinătate.


Relațiile parteneriale vor intra într-un lung proces de schimbare. Se conturează discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu persoanele alături de care ești implicat în colaborări socio-profesionale. Relațiile vechi vor începe să se deterioreze, făcând loc altora noi. Este bine să faci un pas înapoi, să îți analizezi pe îndelete relațiile în care ești implciat și acțiunile comune cu alții. Pot începe negocierile pentru o colaborare nouă cu efecte pe termen lung. Pe parcursul lunii august, dacă ai să ai răbdare, vei reuși să observi premisele schimbării, dar este greu de estimat unde te vor duce aceste schimbări din sectorul partenerial. După 15 august, influxurile astrale se vor muta pe capitolul financiar, în special pe folosirea și administrarea banilor comuni cu alții: partener de viață, rude, colaboratori profesionali. Începe o etapă de un an de zile în care vei beneficia de sprijin material de la persoanele menționate. Pot intra în discuție moștenirile, rezolvarea unor datorii mai vechi și relaționări fructuoase cu instituții financiare. În continuare fii prudent la relațiile cu șefii și la imaginea ta publică.


Începând cu luna august începe să bată vântul schimbării în sectorul muncii. Se pare că vei avea mult de lucru la serviciu, însă gustul dulce-amar va predomina atât în relațiile de serviciu, cât și în rezultatele obținute în urma eforturilor tale depuse în acest segment de viață. Posibil chiar să te gândești la abordarea unui alt loc de muncă, într-un alt domeniu de activitate. Se recomandă atenție mare și la capitolul sănătate. Tumultul profesional te va obosi mult. Probabilitatea ca afecțiunile inimii și coloanei vertebrale să se accentueze este mare. Dozează-ți eforturile și ordonează-ți treburile astfel încât să ai momente de odihnă. Consultațiile și analizele medicale pot fi frecvente, dar abordează-le cu seriozitate și urmează sfaturile specialiștilor în domeniu. După 15 august se vor anima relațiile parteneriale. Unii nativi Pești pot fi ceruți în căsătorie sau măcar vor avea posibilitatea de a anunța pe toți cei apropiați că sunt implicați într-o relație oficială. De asemenea, propunerile de colaborare profesională sunt o altă temă importantă a lunii.

Anca Gordin StoicaShare |
User
Parola


Compatibilitate afectiva
Revolutie Solara
Horoscop Personal 2014

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2013. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}