ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
Astro-Coaching
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 08, anul 2015
» Arhiva horoscop lunar

Foarte animată este această lună, pe segmentele relaționale. În primul rând este bine să acorzi atenție și eforturi suficiente, relațiilor sentimentale și a celor cu copiii. Până în preajma datei de 12 ale lunii mai ai șanse deosebite de a pune ordine și disciplină fie într-o relație sentimentală deja existentă, fundamentată pe baze solide, fie te vei gândi serios, pe termen lung la o relație nouă, în funcție de nevoile tale sufletești actuale. Totuși, resentimentele, nemulțumirile amoroase sau cele care vizează relațiile cu copiii vor predomina întreaga lună. Înțelept ar fi să stai deoparte de implicații sentimentale noi, pentru că puțin probabil să există șanse de durată a unei idile înfiripată pe parcursul lunii august. În a doua parte a lunii va slăbi fiorul dragostei și atenția îți va fi atrasă de segmentul profesional și sănătate. Se conturează schimbări majore, izul acestora simțindu-l discret, dar suficient de puternic, încât să îți dea de gândit. Profită de lejeritatea socială a lunii august și odihnește-te mai mult, planifică-ți controale medicale de specialitate și optează pentru un stil de viață sănătos.


Prima parte a lunii ar fi bine să o dedici segmentului domestic, relaționării cu membrii familiei și cu rudele. Până pe 15 august se mai pot petrece schimbări spectaculoase acasă, fiind vorba atât de amenjarea spațiului de locuit, cât și de achiziționarea unor obiecte patrimoniale valoroase sau chiar terenuri și case noi. Fii prudent, deoarece există riscul să te grăbești sau din dorința de a face lucrurile numai cum vrei tu poți uita de părerile celorlalți. Astfel a-i gafa serios în chestiuni familiale care îi privesc și pe cei dragi. Mai ales la relațiile cu femeile din cadrul familei, neamului tău este nevoie să acorzi atenție, pentru că discordia este prezentă și încurcă gândurile, vorbele, faptele. Relațiile sentimentale se îmbunătățesc vizibil în a doua parte a lunii. Însă, până atunci mai pot apărea animozități și resentimente atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Se conturează o perioadă în care îți vei schimba concepțiile și ideile despre iubire și implicațiile ei. Ba chiar vei simți adierile schimbării și vizavi de modelul amoros dorit până nu demult. Distracțiile și aventurile vor interveni după 22 august, dar folosește-le cu măsură.


Relațiile cu anturajul apropiat sunt foarte animate pe tot parcursul lunii. Comunicarea cu rudele și prietenii este accentuată prin toate mijloacele posibile. Totuși, gândirea este haotică și foarte ușor, de la discuții pe teme banale, se poate ajunge la conflicte pe termen lung. Mai mult este vorba despre concepții diferite, confuzie în înțelegerea argumentelor celorlalți, dar există și un strop de orgoliu exacerbat. Controlează-ți reacțiile, vorbește cât mai puțin și atunci când trebuie sau la cererea expresă a cuiva, care chiar are nevoie de sfaturile sau explicațiile tale. Segmentul domestic va căpăta amploare de la mijlocul lunii, în sensul că vei deveni mult mai interesat de reorganziarea casei, reparații curente sau chiar de achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Inclusiv relația cu membrii familei și rudele se va modifica, fie prin atitudine, fie te vei îndepărta sau apropia de unii. Oricum, dezbaterile familiale îți vor aduce liniște, idei noi, lămuriri vizavi de chestiuni familiale vechi, dar și mult umor. În relațiile amoroase se va instala un soi de răceală afectivă, deci fii prudent.   
Rac

Prima parte a lunii este favorabilă capitolului financiar, în special în ce privește veniturile pe care le obții din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Lucrurile sunt amestecate la prima vedere, în sensul că pe de o parte vin bani, vin idei deosebite de a obține bani prin munca ta, însă există și temeri că tot nu ai bani, că viitorul pare sumbru. Pentru că discret, în umbră se aranjează surse noi de venit pentru tine, chiar și un nou trseu profesional, simțurile tale detectează aceste mișcări secrete, însă nu foarte clar. Cel mai bine este să ai răbdare, încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Cu siguranță ai ce îți trebuie, din punct de vedere material și la fel vei avea în continuare. Posibil chiar să primești o sumă de bani restantă sau un cadou promis cândva de către cineva drag, cu care te întâlnești acum, după multă vreme. Se recomandă prudență la cumpărături, deoarce există un risc crescut de înșelătorii. Rezumă-te la strictul necesar! A doua parte a lunii îți aduce în preajmă o mulțime de prieteni, rude sau chiar persoane care au nevoie de sfaturile și ajutorul tău. Sprijină-i pe ceilalți, dar mai întâi sprijină-te pe tine!


Pe tot parcursul lunii ești în vervă, dispus să te implici într-o mulțime de treburi mai mult sau mai puțin folositoare ție. Însă perioada lunii august este favorabilă remodelării ființei tale din temelii. Pe de o parte ar fi bine să îți planifici tratamente de îngrijire a unor afecțiuni vechi, de întreținere corporală, diverse investigații ale stării de sănătate. Pe de altă parte însă, privește și la relațiile în care ești implicat. Este posibil să relaționezi greu cu ceilalți, mai ales cu femeile. Unele relații se vor reconfigura sau finaliza definitv. Resentimentele, numulțumirile vizavi de aceste relații sunt la cote mari și este bine să fii prudent. Totuși există persoane în preajma ta care te sprijină serios și necondiționat, fapt pentru care pe acestea ar trebui să le cultivi cu drag în continuare. Din punct de vedere financiar se vor îmbunătăți lucrurile, după 20 ale lunii. Chiar se vor contura discret alte posibilități de câștig din activitatea profesională sau chiar o activitate profesională nouă care îți va aduce venituri substanțiale pe termen lung. Gândește pozitiv și vorbește frumos cu toată lumea!


Senzația că se întâmplă diverse în culisele vieții cotidiene este accentuată cel puțin în prima parte a lunii. De aceea se pot accentua afecțiuni ale inimii, coloanei vertebrale, fie pe un fond deja precar, fie pur și simplu din cauza stresului. Pentru că este o lună de vacanță ar trebui să te odihnești, să te gândești în taină și în tihnă la direcții noi de viață. Relațiile cu femeile sunt tensionate, existând riscul destrămării unora. Totuși ar fi bine să lămurești lucrurile unde este cazul și să te desprinzi rapid de oamenii care îți pun bețe în roate. De mare ajutor ți-ar fi o dietă de sezon, adoptarea unui stil de viață sănătos și gândirea pozitivă. A doua parte a lunii îți aduce energie, te vei simți mult mai bine, chiar dacă în fundal vor rămâne ascunse unele lucruri, pe care le vei depista la momentul potrivit. Din 12 august va începe o perioadă de restructurări majore în ființa ta, cu efecte pe termen lung. Astfel îți vei putea trasa planuri de viață noi, bazate pe un alt sistem autentic de valori. Ține doar pentru tine ceea ce îți dorești cu adevărat. Capitolul financar devine vulnerabil, de aceea cheltuiește cu măsură și strictul necesar.


Este o perioadă importantă, pentru că se activează anumite sectoare de viață care îți vor da mult de furcă. În primul rând este vorba desprerestructurarea ființei tale interioare la toate nivelurile. În prima parte a lunii te mai poți bucura de susținerea prietenilor, de ieșiri în locuri deosebite, de relaționarea cu oameni care îți vor oferi sfaturi utile. Totuși, vizavi de prieteni există și tensiuni vechi care vor ieși la ivela într-un fel zgomotos. Asta înseamnă că unele relații se vor destrăma definitv, însă există și varianta să reiei legături vechi care undeva, cândva au fost de bun augur pentru tine. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și pe extremitățile picioarelor. Fii prudent, îngrijește-te pe îndelete și profită din plin ă este o lună de vacanță, cel puțin la nivel social. Dialogurile de taină cu cei dragi vor fi frecvente. Ia aminte la ce ți se spune și evită să povestești prea multe despre tine. După 24 august, starea ta de spirit se schimbă mult. Controlează-ți reacțiile și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.


Segmentul socio-profesional este foarte animat până pe 20 ale lunii. Se conturează întâlniri cu persoane cu funcție, reconfigurări ale statutului tău socio-profesional, schimbarea poziției în cadrul unui grup de lucru. Și totuși există tendința de a respinge autoritatea altora și tot ce decurge de aici. Fii prudent, deoarece pe de o parte ai șanse minunate de a aborda alte trasee profesionale, însă pe de altă parte, dorința ta de a controla tot și toate, de a face lucrurile numai cum vrei, de a accepta numai ce vrei tu este păguboasă în această perioadă și poate avea efecte pe termen lung. Relațiile colegiale, în special cu femeile sunt distorsionate și multe dintre acestea se vor destrăma definitv. Prieteni nu ai în prima parte a lunii, însă din a doua parte se vor deschide oportunități deosebite de a relaționa cu alte personaje. Încet, dar sigur vei simți cum relațiile vechi se destramă. Vor apărea, discret, alte persoane alături de care, în timp vei dezvolta prietenii de bună calitate. După 22 ale lunii, sănătatea devine vulnerabilă în special pe segmentele sistemului renal, coloană vertebrală, cap.


Componenta mentală este foarte răscolită pe tot parcursul lunii. De aceea îți poate fi greu să-ți aduni gândurile, să-ți stabilești clar obiective de viitor și să comunici cu ceilalți. Ai răbdare cu tine însăți, acordă-ți momente de liniște, relaxare, profită de vacanța acestei luni și ocupă-te de restructurarea ființei tale interioare. Călătoriile pot fi o temă frecventă sau măcar alcătuirea planurilor în acest sens. Și totuși, la drum pot apărea neplăceri, de aceea fii prudent. Relațiile socio-profesionale sunt amestecate, dar în special relațiile cu șefii pot lua turnuri greu de anticipat. Începând cu a doua parte a lunii se vor deschide posibilități noi de a avansa în segmentul profesional. Fie activitatea de la actualul loc de muncă se diversifică și dobândești un loc bine meritat în cadrul unei echipe, poate chiar un post de conducere, fie pur și simplu vei aborda o cu totul altă profesie. Încotro bate vântul schimbării profesionale vei simți discret în intervalul 8 – 28 august, așa încât deschide-ți mintea și ține cont de informațiile vehiculate în preajma ta. Relațiile cu prietenii se vor modifica, de aceea nu te mai baza pe cele vechi.


Capitolul financiar se pare că îți va da ceva de furcă pe tot parcursul lunii. Cheltuielile alături de alții, chiar și pentru alții vor fi frecvente. Stabilește-ți clar un buget, prioritățile, părțile care îți revin ție din cadrul unor plăți comune cu alții și abia apoi plătește. Există un risc crescut de fraudare, minciuni, falsuri în acte și discuții nefondate cu persoanele alături de care ești implicat în cheltuieli. De asemenea este posibil să descoperi plăți neefectuate corespunzător în trecut și care acum trebuie achitate rapid și cu dobândă. Un interval hotărâtor pentru segmentul financiar este 13 – 15 august, pentru că se va deschide o etapă nouă, benefică, în care vei putea rezolva onorabil toate datoriile. Însă ferește-te de a face investiții și cumpărături de anvergură! Perioada este bună numai pentru a scăpa de încurcăturile bănești din trecut și de cele cu alții. A doua parte a lunii îți oferă posibilitatea să călătorești, să asimilezi informații deosebite, să te apropii de domeniile spirituale. De asemenea începe o perioadă bună în care ai șanse de a-ți îmbunătăți filozofia de viață și de a te apropia de oameni erudiți. Totul este să îți deschizi mintea și sufletul spre progres și dezvoltare personală.


Este o lună în care poți pune bazele solide ale unor colaborări pe termen lung. Cu toate că lucrurile sunt încă amestecate, chiar cu note dramatice pe alocuri, cu tensiuni în relațiile cu femeile, există șanse atât pentru a lămuri orice neplăcere, mai veche sau mai nouă, cât și pentru stabilirea unor proiect de viitor alături de oameni deosebiți. Cu siguranță trebuie să renunți la parteneriate vechi, poate chiar la un partener de cuplu, dar și la unele din segmentul profesional. Intervalul 13 – 15 august aduce energia necesară pentru a lua decizii bune, pentru a vedea clar cine îți este loial și cine nu și mai ales pentru a te lămuri tu cu tine ce anume îți dorești de acum încolo. Segmentul financiar se pregătește de schimbări majore. Este vorba despre banii și bunurile comune cu alții. Vor dispărea unele surse de venit și cheltuieli comune, dar, încet, sigur și discret apar altele. În perioada 8 – 28 august vei putea afla multe informații despre acest subiect și mai ales ți se vor revela soluții deosebite pentru rezolvarea plăților sau datoriilor în care ești implicat sau vrei să te implici.  


Sănătatea și locul de muncă sunt preocupările importante ale acestei perioade. Se pare că te oprești greu din activitatea profesională, chiar dacă organismul dă semne clare de oboseală. Pe deasupra, majoritatea oamenilor sunt în vacanță și pe undeva situația asta te neliniștește. Hiba este la tine, pentru că ar trebui, pe cât posibil, să fii în trend cu atmosfera generală și să te bucuri de lejeritatea socială a perioadei. Relațiile profesionale sunt distorsionate, în special cele cu femeile, existând riscul destrămării definitive ale unora care până nu demult mergea foarte bine. De asemenea activitatea de la locul de muncă se reconfigurează drastic, chiar și condițiile ei de desfășurare. Acordă atenție sănătății sistemului circulator, mai ales inimii. Afecțiunile căpătate pe parcursul lunii august pot fi greu de ameliorat pe termen lung. Stabilește-ți un stil de viață sănătos, odihnește-te pe îndelete și lasă evenimentele în care ești implicat să-și urmeze cursul firesc. Relațiile parteneriale se vor îmbunătăți în a doua parte a lunii, dar în fundal începe o perioadă lungă de schimbări importante.

astrolog Anca Gordin StoicaShare |


User
Parola


Interpretare electiva
Saturn in Sagetator (decembrie 2014- decembrie 2017)
Revolutie Solara

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}