ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 05, anul 2015
» Arhiva horoscop lunar

În prima parte a lunii ai șanse de a câștiga bani de pe urma eforturilor depuse în segmentul profesional în care activezi. Însă, faci ce faci și cheltuiești destul de repede tot ce primești. Pe de o parte ești dispus să cheltuiești pentru nevoile tale cotidiene. Însă, pe de altă parte, rudele și prietenii apropiați, fie îți solicită ajutor material, fie tu ești generos cu ei și le oferi cadouri scumpe. Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente și tensionate pe alocuri. În preajma datei de 19 mai se va îngreuna gândirea și comunicarea, de aceea fii prudent. Mai ales dacă ai de luat decizii importante, de semnat documente care te implică pe termen lung apelează la cineva de încredere care să îți ofere sprijin de specialitate. De reținut că, fie cu rudele, fie cu prietenii se vor relua discuții vechi sau acțiuni începute demult, care au rămas neînțelese sau nefinalizate. Controleazaă-ti reacțiile și vorbește strictul necesar.


Ești preocupat mai mult de tine și de noi planuri de viitor. În primul rând ar fi bine să-ți îngrijești sănătatea, să renunți la obiceiuri nepotrivite și să-ți organizezi programul cotidian, astfel încât să ai suficiente momente de relaxare. Relațiile cu ceilalți vor cunoaște răsturnări de situație, fie prin finalizarea unor colaborări, fie pur și simplu te vei orienta spre persoane noi. Se recomandă prudență în toate relațiile, pentru că există riscul să pierzi mulți bani sau chiar bunuri de valoare. Capitolul financiar este foarte activ, în sensul că ți se vor îmbunătăți veniturile. Dar, banii cum vor veni, la fel de repede se vor risipi pe diverse. Aproximativ în preajma datei de 19 mai va începe o perioadă în care se va pune problema achitării unor plăți restante sau rediscutarea salarizării tale de la un loc de muncă. Pe cât posibil, până la finele lunii mai, evită semnarea documentelor importante sau discuțiile care îți pot aduce prejudicii serioase la un moment dat.


Primele zece zile ale lunii sunt favorabile introspecției, îngrijirii sănătății și discreției din toate punctele de vedere. În primul rând, tu îți ești cel mai bun terapeut și confident, așa încât ai încredere deplină în ceea ce îți transmite vocea ta interioară. Pe de altă parte, în domeniul profesional se va deschide o etapă importantă, oferindu-ți noi șanse de progres. Totul este să analizezi pe îndelete ce anume ți se oferă și acționezi în consecință. A doua parte a lunii îți aduce multă energie, de aceea aranjează-ți din timp activitățile, pentru a le duce la bun sfârșit pe toate. Combativitatea va fi accentuată, mai ales după 12 mai, existând riscul să respingi relații și situații bune. Începând cu 19 mai, gândirea și comunicarea vor intra într-un con de umbră. De fapt începe o perioadă bune pentru a-ți revizui concepțiile, ideile, planurile de viitor și pentru a-ți reformula relațiile. Răzgândirile vor fi frecvente, adevărurile spuse pe jumătate sau trunchiat, de aceea lasă deciziile importante pentru următoarea lună.
Rac

Ești înconjurat de prieteni, de susținători, ba chiar legi prietenii noi și de bună calitate. Sigur că pot apărea discuții aprinse cu aceste persoane, poate chiar certuri în toată regula cu unii, însă și acestea au farmecul și rolul lor. Cumva, în umbră, fiecare are interese ascunse, care, mai ales după 7 mai vor ieși la iveală. A doua parte a lunii te îmbie la tăcere, discreție, detașare de forfota cotidiană. Este o perioadă favorabilă îngrijirii sănătății și discuțiilor tainice, atât cu tine, cât și cu persoanele de încredere din anturajul tău. Pe de o parte vei afla lucruri interesante legate de terapii neconvenționale potrivite ție. Însă, pe de altă parte vei primi și informații prețioase vizavi de mersul secret al situațiilor din domeniul profesional în care activezi. De aceea, în urma celor aflate, cu siguranță te vei gândi mult și bine la reformularea relațiilor și la modificarea planurilor tale de viitor. Recomandabil este să ții totul pentru tine și să vorbești doar strictul necesar.


În primul rând, domeniul socio-profesional te acaparează întru-totul până în preajma datei de 20 mai. Se întrezăresc întâlniri importante cu oameni de vază, care într-un fel sau altul te vor ajuta în demersurile tale profesionale. Posibil să primești responsabilități noi, chiar o funcție înaltă, dar fii prudent. Există riscul să te îndepărtezi prea mult de familie și casă, aspect care va duce la conflicte serioase cu cei dragi. Relațiile cu prietenii se vor accentua după 12 mai. Sunt posibile multe întâlniri, discuții aprinse, chiar demararea unor proiecte comune propuse mai demult. Se vor relua teme vechi, situații care au rămas nerezolvate sau neînțelese în legătură cu anturajul tău socio-profesional. Tonul discuțiilor va fi destul de zgomotos, iar uneori poți întâmpina oprobiul celor apropiați când le vei expune ideile sau părerile tale. De aceea ar fi minunat să îți dozezi comunicarea și să te rezumi la strictul necesar. Una se gândește, alta se spune și cu totul altceva se înțelege.


Foarte frumos poți îmbina teoria cu practica pe tot parcursul acestei luni. Dacă în prima parte a lunii te preocupă studiile, cercetările științifice, poate chiar documentarea pentru segmentul profesional în care activezi, în a doua parte a lunii vei folosi cu succes ceea ce ai învățat. Abordarea unui program de instruire personală sau profesională ți-ar prinde bine, atât sufletește, cât și mental. La serviciu se întrezărește multă animație pe tot parcursul lunii. Dialoguri cu șefii, întruniri importante, sarcini de lucru noi și de lungă durată. Dar, începând cu 19 mai, comunicarea se îngreunează. Fii prudent mai ales la serviciu, pentru că există riscul deteriorării imaginii tale publice și a poziției în cadrul grupului de lucru. De reținut că tot ce se petrece în plan profesional are repercusiuni în plan familial. De aceea este bine să ai în vedere menținerea unui echilibru just între sarcinile profesionale și cele domestice. Minunat este că beneficiezi de susținerea prietenilor și a multor persoane din anturajul socio-profesional.


Preocupările majore ale lunii sunt bugetul comun cu partenerul de viață, rudele, colaboratorii și călătoriile, studiile, abordarea unui stil de viață nou. În primul rând este bine să îți selectezi cheltuielile prioritare. Posibil să fii nevoit să cheltuiești sume consistente de bani pe mofturile celor dragi. Fii prudent și stabilește clar o limită financiară, care să fie respectată de toate persoanele alături de care ești implicat în cheltuieli comune. A doua parte a lunii îți va aduce o mare dorință de rafinare sufletească. Te vei orienta spre alcătuirea planurilor de călătorii, spre a participa la cursuri pe teme de dezvoltare personală sau chiar te poți implica într-un grup de studii și cercetări în domeniul profesional în care activezi. Este posibil să călătorești sau să lucrezi cu persoane străine. Alege-ți cu grijă vorbele, pentru că există riscul ca tot ce spui să îți fie răstălmăcit de către ceilalți. Pe de altă parte și tu la rândul tău te poți răzgândi frecvent. De evitat deciziile majore și semnarea documentelor importante începând cu 18 mai și până la finalul lunii.


Pe tot parcursul lunii te vei raporta la relațiile cu ceilalți, la ceea ce fac și spun aceștia. A te oglindi în personalitățile altora este un lucru bun, pentru că te ajută să observi unele trăsături ale tale greu observabile. Astfel îți va fi ușor să îți corectezi acele carențe, fie în comportament, fie în stil de viață, care te împiedică să progresezi pe toate palierele vieții. Totuși, cântărește bine ceea ce dorești să schimbi la tine sau în relațiile cu ceilalți. Până în preajma datei de 20 mai se pot face și desface multe colaborări. Chiar și relația cu partenerul de viață este pusă la încercare, mai ales până pe 11 mai. Oricum sunt șanse bune de a revigora toate relațiile parteneriale și de a renunța la ceea ce a devenit nepotrivit pentru tine. În a doua parte a lunii se întrezăresc câștiguri de la și prin alții. Vei primi ajutor material substanțial de la rude, partener de viață sau de pe urma eforturilor depuse în proiecte profesionale comune cu alții. Pe de o parte îți vin bani, dar pe de altă parte îi vei cheltui pe facturi, taxe restante, datorii sau investiții financiare.


Este bine să îți îngrijești sănătatea pe îndelete în prima parte a lunii. Posibil să descoperi terapii  noi pe care să le folosești pentru cel puțin un an de zile de acum încolo. Pe de altă parte, la serviciu este multă animație. Recomandabil este să îți rezolvi singur sarcinile de lucru, pe cât posibil. Colegii de muncă îți pot pune bețe în roate, când te aștepți mai puțin. Energia ta vitală este fluctuantă, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te numai de priorități. Relațiile parteneriale sunt tumultoase. Unele colaborări vechi se vor finaliza definitiv, altele vor apărea discret la orizont. De reținut că din 19 mai, gândirea și comunicarea se vor îngreuna considerabil. Se vor relua discuții vechi, chiar acțiuni comune cu alții, la care mai este mult de lucrat. Beneficiile celei de a doua perioade a lunii constau în faptul că vei putea lămuri chestiuni parteneriale, atât cu partenerul de viață, cât și partenerii de afaceri. Ferește-te de a vorbi prea mult! Dacă ești nevoit să semnezi documente importante, care te implică pe termen lung, fii prudent și cere sfatul unor specialiști în domeniul respectiv.


Preocupările legate de copii și de persoana iubită continuă până în preajma datei de 20 mai. Îți sunt favorizate activitățile comune cu aceștia, dialogurile amicale, chiar și alcătuirea unor planuri mărețe de viitor. Totuși, până pe 11 mai se pot ivi tensiuni serioase în relațiile cu cei dragi. Fii prudent și ține cont de părerile și doleanțele celorlalți. În segmentul profesional vor apărea multe de făcut. De asemenea, în planul domestic, treburile de rutină te vor solicita mult. Caruselul de evenimente profesionale îți vor suprasolicita organsimul, astfel existând riscul apariției sau recidivării unor afecțiuni vechi. Consultațiile, analizele medicale, chiar și intevențiile chirurgicale vor fi frecvente pe toată durata lunii. Indiferent cu ce fel de situații ai de-a face, atât în planul profesional, cât și în planul sănătății este bine să fii prudent și să te sfătuiești cu mai mulți specialiști. Dozează-ți eforturile, adoptă un stil de viață sănătos și odihnește-te regulat.


Relațiile cu familia sunt animate în prima parte a lunii. Este o perioadă bună pentru a alcătui planuri de îmbunătățire a condițiilor din spațiul de locuit, pentru reuniuni familiale, dar și pentru a lamuri diverse chestiuni patrimoniale. Reparațiile curente în casă au succes până pe 11 mai, așa încât concentrează-ți eforturile pentru a le rezolva în primele zile ale lunii. Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți vor aduce multe surprize pe tot parcursul lunii. Sunt posibile discuții tensionate pe teme considerate undeva, cândva încheiate. De la mijlocul lunii, gândirea și comunicare devin greu de controlat, așa încât va fi dificil să te înțelegi cu cei dragi. Totuși, cu bunăvoință și toleranță se va putea ajunge la un consens cu toată lumea. Totul este să eviți așteptările nerealiste și să vorbești strictul necesar. Fructifică a doua jumătate a lunii mai pentru a lămuri chestiunile sentimentale și cele care privesc copiii, dar și pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi.


Este o lună favorabilă relaționării cu persoanele din anturajul apropiat, dar și pentru a te apropia mai mult de rude, familie și segmentul domestic. Îți sunt favorizate schimbul de idei, călătoriile pe distanțe scurte pentru a-ți rezolva chestiuni personale sau profesionale, dar și conversațiile amicale pe teme de larg interes. Totul este să ai răbdare și înțelegere pentru a-i asculta și pe cei din preajma ta. Membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tău în a doua parte a lunii. Ai succes în demararea planurilor care privesc curățeniile generale, reparațiile de anvergură sau reamenajările interioare. Este bine să ții cont și de părerile membrilor familiei, pentru că va exista din partea ta, tendința de a face totul numai după propriile tale idei sau nevoi. Astfel, foarte ușor pot apărea discuții aprinse sau chiar conflicte pe termen lung. Organizează-ți timpul în așa fel încât să-i aduni pe cei dragi la serate amuzante.

Astrolog Anca Gordin StoicaShare |


User
Parola


Interpretare electiva
Portret astrologic
Agentii schimbarii, dizolvarii si transformarii: Uranus, Neptun, Pluto!

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}