ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 04, anul 2014
» Arhiva horoscop lunar

Evenimentele principale ale lunii sunt legate de veniturile tale din munca desfășurată la serviciu și de relațiile parteneriale. Până în preajma datei de 20 aprilie ai multă energie, ești angrenat în multe treburi, riscând să obosești și să te pierzi în acțiuni nefolositoare. Selectează-ți prioritățile personale și oferă-ți ajutorul numai la cererea expresă a celorlalți. În preajma datei de 15 aprilie se vor contura schimbări majore, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile socio-profesionale. O etapă importantă la acest capitol se va încheia. Fii prudent și mai ales controlează-ți reacțiile. Relațiile cu șefii devin tensionate și astfel susținerea lor va lăsa mult de dorit. După 6 aprilie se pot accentua conflictele ascunse din zona muncii, însă și providența este prezentă discret, ajutându-te în permanență. De asemenea, sănătatea picioarelor va trebui să o întreții mai mult. Terapiile naturiste iti sunt cele mai potrivite. În ultimele zile a lunii vor apărea noutăți la capitolul financiar, în speță noutăți legate de veniturile tale. Pot apărea noi activități profesionale de pe urma cărora vei obține bani mai mulți, favoruri sau diverse bunuri. Totuși, aceste schimbări financiare vor atrage după sine și cheltuieli neașteptate.


În prima parte a lunii ești interiorizat și cufundat adânc în gândurile tale. Discuțiile de taină cu persoanele mai în vârstă te ajută să îți lămurești diverse aspecte ale situațiilor profesionale în care ești implicat. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă, existând posibilitatea unor neplăceri serioase pe termen lung. În funcție de caz mergi la controale medicale și stai de vorbă cu diverși specialiști în ale corpului uman. În intervalul 14 – 16 aprilie evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc crescut de erori. La serviciu este multă forfotă, dar în umbră se țes conflicte deosebite. Recomandabil este să fii atent la relațiile colegiale și să îți îndeplinești sarcinile de lucru corect și la timp. După 20 aprilie te vei simți mai bine și vei reveni în mijlocul celorlalți. Relațiile cu membrii familiei ar trebui să le cultivi și să fii atent la nevoile celor dragi. De ceva timp s-a instalat o anumită distanță sau răceală afectivă între tine și persoanele din familia ta. Depune eforturile necesare și menține un climat armonios acasă. Verifică regulat sursele de foc și de aer din spațiul locativ, pentru că se pot produce avarii. În preajma datei de 29 aprilie sunt momente excelente de a-ți modela personalitatea, de a începe o nouă etapă de viață.


Relațiile cu prietenii sunt foarte accentuate în prima parte a lunii. Sunt posibile discuții deosebite cu aceștia, și chiar pot apărea în preajma ta persoane alături de care să desfășori proiecte grandioase pe termen lung. Oricum, noul și progresul vor fi introduse mult și bine în viața ta de către prieteni sau protectori. Relațiile sentimentale sunt tensionate, recomandabil fiind să te detașezi de acest segment. Ar fi bine să analizezi pe îndelete situația dacă ești implicat într-o relație amoroasă, deoarece are puține șanse să continue, mai ales după 15 aprilie. În acest sens, prietenii și protectorii te pot ajuta foarte bine, de aceea urmează-le sfatul. Foarte ușor ai putea confunda o relație de iubire cu una de prietenie, dar cele mai favorabile sunt cele de prietenie. După 20 aprilie, dorința de interiorizare va fi la cote mari. Recomandabil este să îți dozezi eforturile și să te ocupi doar de treburi ușoare. Discuțiile tăinuite cu un șef de la serviciu îți vor aduce informații prețioase legate pe de o parte de serviciu, iar pe de altă parte de îmbunătățirea sănătății tale.
Rac

Este nevoie să fii foarte prudent la cheltuieli. Veniturile tale din munca desfășurată la serviciu vor fluctua mult. Relațiile cu șefii sunt bune, mai ales în prima parte a lunii, existând posibilitatea să primești o funcție de conducere sau măcar responsabilități profesionale noi care îți vor schimba atât imaginea publică, cât și statutul social. Totuși ai grijă să nu te încarci cu prea multe sarcini. În preajma datei de 15 aprilie se conturează schimbări în ambientul domestic și în relațiile familiale. Planurile legate de îmbunătățirea condițiilor de locuit este bine să rămână la stadiul de planuri și să lași aplicarea lor pentru o altă lună mai favorabilă. Dialogurile cu membrii familiei îți pot readuce în atenție chestiuni patrimoniale mai vechi. După 20 aprilie, prietenii și protectorii te înconjoară cu multă afecțiune. Este posibil să legi noi prietenii cu oameni deosebiți, care îți vor fi alături și te vor susține mult timp. Asociațiile sau grupurile cu interese umanitare ți-ar putea face oferte de colaborare, mai ales în preajma datei de 29 aprilie. De evitat discuțiile importante și deciziile care te implică pe termen lung în intervalul 28 – 30 aprilie, pentru că există detalii bine ascunse de ochii tăi.


Energia vitală este la cote minime, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile prioritare. În prima parte a lunii ai succes în demersurile legate de călătorii în străinătate, fie la studii, fie în interes de serviciu. De asemenea, în funcție de caz ai putea aborda un program de instruire personală sau profesională. Indicate îți sunt studiile universitare, cele de perfecționare și cele legate de domeniile spirituale. În preajma datei de 15 aprilie se întrezăresc schimbări în relațiile cu cei apropiați. Este posibil să te îndepărtezi de unele persoane și să te apropii de altele, care stăteau cuminți în fundalul vieții tale. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite pe tot parcursul lunii, de aceea evită luarea deciziilor majore sau semnarea documentelor importante. Vorbește cât mai puțin, iar dacă ești nevoit să susții examene, probe sau interviuri pregătește-te cât mai bine. După 20 aprilie se animează mult sectorul profesional, în speță relațiile cu șefii sau cu reprezentanții instituțiilor oficiale. Posibil să obții o funcție de conducere, în urma recunoașterii meritelor tale profesionale demonstrate de-a lungul timpului. Oricum vei străluci în lumina reflectoarelor scenei profesionale. În intervalul 28 – 30 aprilie ți se deschide un culoar profesional nou, dar fii prudent în tot și toate.


Capitolul financiar îți aduce noutăți, în special noutăți legate de banii și bunurile pe care le administrezi și folosești cu un partener de viață sau de afaceri. Este posibil să primești multă și surprinzătoare susținere materială din partea celorlalți. Astfel vei fi tentat să cheltuiești peste măsură sau să te implici în investiții financiare pe termen lung. Este adevărat că ceilalți te susțin, însă veniturile tale lasă mult de dorit. Mai ales în preajma datei de 15 aprilie se întrezărește un final de etapă financiară sau de condiții de muncă de la un serviciu oficial. Fie se modifică salarizarea, fie activitatea profesională se restrânge sau se schimbă total. Fii prudent și cheltuiește strictul necesar. De evitat pe cât posibil cheltuielile importante, semnarea documentelor și luarea deciziilor care îți oferă responsabilități pe termen lung în intarvalul 14 – 16 aprilie. După 20 aprilie, elevarea spirituală, contactul cu persoanele străine, studiile pe termen lung, dar și călătoriile în străinătate sunt bine susținute. De aceea, rezervă-ți momente de studiu și cercetări, dar și pentru a participa la diverse acțiuni culturale.


Relațiile parteneriale sunt foarte surprinzătoare până pe 20 aprilie. Este posibil să primești oferte interesante de colaborare, iar în funcție de caz chiar și o cerere în căsătorie. Totuși, pe cât posibil gândește-te bine înainte de a-ți da acordul în orice tip de colaborare sau relaționare personală. Ești vulnerabil în fața evenimentelor în care ești implicat, riscând să acționezi greșit sau chiar dur pe alocuri. De reținut că tu îți alegi felul în care reacționezi la remarcile celorlalți sau la acțiunile în care ești implicat. În preajma datei de 15 aprilie sunt momente excelente de a te debarasa de obiceiuri, concepții, idei care nu îți mai sunt de folos și te împiedică în evoluția ta la toate nivelele vieții cotidiene. Modelează-ți personalitatea și trasează-ți noi planuri de viitor. după 20 aprilie este rost de câștig și susținere materială de la și prin alții. Se pot soluționa aspectele financiare legate de datorii, moșteniri, partaje spefice unei separări parteneriale. Totuși fii prudent și evită deciziile majore, semnarea documentelor importante și discuțiile ample pe teme financiare în intervalul 28 – 30 aprilie, deoarece există un risc crescut de erori, minciuni și fraudă.


La serviciu ai multe și mărunte de făcut. Discuțiile colegiale sunt frecvente, iar șefii mai mult învrăjbesc situațiile. Ocupă-te numai de îndatoririle tale, deoarece există un risc crescut de a te încărca cu prea multe sarcini de lucru. Astfel, sănătatea este vulnerabilă și foarte ușor ajungi la epuizare fizică și mentală. Conflictele ascunse din sectorul muncii sunt în plină desfășurare, recomandabil fiind să ții cont de toate sfaturile și îndemnurile pe care le primești prin diverse căi. Sănătatea capului, dar și a sistemului renal are nevoie de îngrijiri speciale, controale medicale și poate chiar intervenții medicale diverse. Depune toate eforturile pentru a-ți redresa sănătatea. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul 14 – 16 aprilie, pentru că există riscul unor erori de diagnostic și tratament. După 20 aprilie, relațiile parteneriale se îmbunătățesc vizibil. Atât acasă, cu partenrul de viață, cât și colaborările profesionale vor cunoaște o nouă etapă, în care rolul tău va fi unul important și cu efecte pe termen lung. Posibil ca unele relații parteneriale să se destrame, dar vor face loc altora noi mult mai folositoare ție de acum încolo.


Se pare că până pe 20 aprilie, veselia și cheful de distracții și aventuri sunt la cote mari. Relațiile sentimentale sunt deosebite, iar cele cu copiii îți vor capta atenția și eforturile mai mult. Tentația de a te implica în diverse relații amoroase, mai mult sau mai puțin frivole, îți va crea neplăceri în relațiile cu ceilalți, dar și în activitatea ta zilnică. Controlează-ți reacțiile, iar surplusul energetic de care beneficiezi în această lună elimină-l prin acțiuni sportive sau acțiuni specifice unui hobby. Prietenii îți pot crea neplcăeri serioase și pe termen lung în relațiile tale sentimentale. De reținut că este foarte dificil de făcut distincția dintre o relație amoroasă și una de prietenie. Fii prudent și păstrează o anumită distanță și față de prieteni, dar și față de persoana iubită. În preajma datei de 15 aprilie ceva se va schimba definitiv în relațiile cu prietenii. Posibil să afli informații deosebite despre aceștia, însă informații care te vor îndepărta de ei. De asemenea aceeași situație precară este și vizavi de protectori sau susținători. După 20 aprilie se animă mult atmosfera în sfera profesională. Le serviciu vei avea mult de lucru, dar și satisfacțiile vor fi pe măsură.


Casa și relațiile familiale sunt temele tale de interes în prima parte a lunii. Ai succes la treburile domestice, dar și în dialogurile cu membrii familiei. Se pot concretiza planurile de îmbunătățire a condițiilor de locuit și cele legate de lămurirea și rezolvarea chestiunilor patrimoniale. Faptul că în sfera profesională, în speță în relațiile cu șefii există multe tensiuni, ești tentat să te refugiezi acasă. Totuși, încearcă să fii prezent și la serviciu și să îți asumi responsabilitățile care îți revin. Mai ales că în preajma datei de 15 aprilie se conturează un final de etapă profesională, în mod special de relaționare cu șefii. Poate fi vorba de restrângerea activității profesionale. Dacă ocupi o funcție de conducere, aceasta va fi limitată sau chiar anulată definitiv. Se recomandă prudență vizavi de imaginea ta publică și de poziția socială, deoarece sunt vulnerabile și oricând se pot schimba. Relațiile sentimentale și cele cu copiii se animă mult după 20 aprilie. Veselia și buna dispoziție își va face loc în viața ta, chiar dacă, pe alocuri vor mai aparea nori datorați aspectelor tensionate de la serviciu. Este rost de iubiri deosebite și chiar unii nativi Capricorn pot deveni părinți sau măcar să își facă planuri în acest sens.


În prima parte a lunii se pare că ești mai mult pe drumuri, fie în interes de serviciu, fie la rude și prieteni apropiați. Fii prudent, indiferent de mijlocul de locomoție folosit. Ai idei strălucite, progresiste, vorbești frumos, iar ceilalți te vor asculta cu mare interes. Totuși, oferă sfaturi și ajutor numai la cererea expresă a celorlalți, altfel riști să te pierzi în treburile altora și ale tale să rămână de izbeliște. Secvența educațională este răscolită, fiind nevoie probabil să reiei unele activități de învățare sau de parcurgere a unui program de instruire. Procesele de învățare-evaluare se desfășoară mai dificil luna aceasta, iar dacă trebuie să susții probe sau examene specifice, pe cât posibil amână-le sau pregătește-te cât mai serios. Relațiile cu străinătatea sunt deficitare, existând riscul destrămării acestora și a îngreunării demersurilor specifice unei călătorii  sau a unei colaborări cu parteneri străini. După 20 aprilie, sufletul tău se va simți cel mai bine acasă, printre cei dragi. Îți sunt favorizate treburile gospodărești, discuțiile și activitățile comune cu membrii familiei. În preajma datei de 29 aprilie se conturează o etapă domestică nouă, fie prin îmbunătățirea condițiilor de locuit, fie prin achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase.


În primele zile ale lunii, farmecul tău îți va aduce mulți admiratori, dar și situații favorabile de tot felul. Este bine să îți programezi activitățile pe întreaga lună, chiar de pe 1 aprilie. Veniturile tale din munca desfășurată la un serviciu se îmbunătățesc vizibil, existând posibilitatea unor câștiguri fabuloase. Evident că și tentația de a cheltui pe lucruri extravagante va fi la cote mari. Fii prudent, pentru că avalanșa banilor durează aproximativ până în preajma datei de 20 aprilie. Pune bani deoparte și cheltuiește strictul necesar. Partea financiară în care ești implicat alături de alții, rude, partener de viață sau colaboratori profesionali, este precară, existând riscul să plătești daune de pe urma acestor persoane. Pot apărea facturi, taxe, impozite sau alte tipuri de plăți restante și va trebui să le achiți. În preajma datei de 15 aprilie, o etapă financiară și materială comună cu ceilalți se va încheia definitiv. De aceea, recomandabil este să depui toate eforturile necesare de a-ți pune ordine în bani, bunuri și documentele aferente. Gândirea și comunicarea îți sunt bine susținute, după 20 aprilie, când vei avea și sprijinul celor apropiați.

Anca Gordin StoicaShare |
User
Parola


Familie si sanatate
Portret astrologic
Saturn in Scorpion (2012-2015)

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2013. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

                   
   
{literal}