ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 
curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru luna 03, anul 2015
» Arhiva horoscop lunar

Foarte importantă este această lună, pentru că este începutul unui an nou astrologic, iar tu dai tonul la tot ce va urma. Ești un soi de leader, pe care ceilalți s-ar putea să îl urmeze cu mult entuziasm. De aceea este bine să fii prudent vizavi de ceea ce spui, realizezi sau arăți lumii înconjurătoare. Debodezi de energie, iar această energie ar trebui canalizată în scopuri constructive, de genul îmbunătățirea competențelor tale profesionale și relaționarea corectă cu ceilalți. Este o perioadă excelentă pentru a-ți alcătui planuri de viitor. Renunță la obiceiuri, situații sau relații care îți obstrucționează progresul. În domeniul profesional se va încheia o etapă importantă, fie prin schimbarea condițiilor de muncă, a salarizării, fie pur și simplu tu vei aborda altfel munca și implicațiile ei. Ferește-te de grupurile alcătuite ad-hc la serviciu! Pe de altă parte este bine să acorzi atenție sănătății întregului organism. Consultațiile medicale, analizele sau intervențiile chirurgicale pot fi la ordinea zilei.


Prima parte a lunii îți aduce lumină în relațiile cu prietenii, protectorii și susținătorii socio-profesionali. Sunt posibile relații noi, antrenarea în activități de anvergură alături de oameni interesanți și progresiști. Totuși este bine să studiezi pe îndelete ofertele de colaborare și oamenii care vin în preajma ta, deoarece se pot strecura neplăceri greu de observat deocamdată. Pe toată durata lunii sunt active conflictele ascunse din sfera muncii. În aparență ai susținerea șefilor, dar este doar o aparență. Sunt posibile discuții aprinse la locul de muncă în special în preajma datei de 21 martie, când începe un an nou astrologic. Dacă la această dată există neplăceri majore în domeniul profesional, ele vor dura cel puțin un an de zile, de aceea fii prudent. Detașează-te de tumultul profesional. Dacă observi că unele contexte profesionale vechi se destramă, lasă-le să se ducă, pentru că astfel faci loc în viața ta, altora noi de o mai bună calitate. Îngrijește-ți sănătatea, mergi la controale medicale regulate și înconjoară-te de oameni dragi și de încredere.


În domeniul socio-profesional se anunță deschiderea unei etape noi. Sunt posibile responsabilități de anvergură, chiar o funcție de conducere, relații prospere cu șefi, autorități. Imaginea ta publică și statutul social vor cunoaște schimbări, în funcție de eforturile pe care le dupui tu în acest sens. Fii prudent, deoarece există detalii ascunse în tot acest carusel strălucitor de evenimente din sfera muncii. Evită să îți asumi sarcini de lucru care te depășesc sau te suprasolicită. Pe de altă parte apare riscul să te îndepărtezi de familie, de cei dragi și să te afunzi în treburile profesionale. Forfota de la locul de muncă va duce la schimbări în plan domestic, atât în relațiile cu membrii familiei, cât și în rezolvarea chestiunilor domestice. Ai grijă și de nevoile sau doleanțele celor dragi! Relațiile cu prietenii sunt interesante. Cu unii prieteni sunt posibile discuții aprinse, chiar conflicte în toată regula. Fii mai discret vizavi de aceste persoane și renunță la relațiile inoportune. Există șanse să ți se alăture, atât în plan profesional, cât și în plan personal oameni noi, de bună calitate, pentru cel puțin un an de zile de acum încolo.
Rac

Ești preocupat de subiecte filozofice, de abordarea unor alte scări de valori morale și spirituale. Mentalitatea ta se schimbă frecvent, în urma dialogurilor cu persoane erudite sau în urma observațiilor adunate din varii experiențe de viață. Controlează-ți gândurile și emoțiile, deoarece există un risc mărit de subiectivism și reacții exagerate. A doua parte a lunii anunță deschiderea unei etape profesionale noi. Relațiile cu șfii sunt tensionate, fiind posibile discuții aprinse, controverse, verificări la locul de muncă. Eforturile depuse în câmpul muncii vor fi încununate de succes, fie prin îmbunătățirea imaginii tale în ochii celorlalți, fie printr-o promovare într-o funcție. Oricum se vor anunța modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, poate colaborări care se vor desfășura pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Chibzuiește bine tot ce se petrece la serviciu și la nevoie sfătuiește-te cu specialiști în chestiunile respective. Minunate vor fi relațiile cu prietenii după 17 martie.


Capitolul financiar îți atrage în mod deosebit atenția pe tot parcursul lunii. Pe de o parte, în preajma datei de 5 martie poți primi o sumă de bani importantă din activitatea desfășurată la serviciu sau diverse favoruri. Ferește-te de cheltuieli nefondate, pentru că deocamdată este o perioadă cu mari fluctuații financiare. Pe de altă parte însă se conturează venituri noi de la și prin alții. Îți sunt favorizate colaborările, discuțiile cu partenerul de viață sau de afaceri. Posibil să te implici în acțiuni comune cu alții, acțiuni care să îți mărească veniturile. Se deschide o etapă nouă de câștig cu ajutorul altora. De asemenea pot intra în discuție partajele, separările materiale în cazul unor afaceri sau rezolvarea demersurilor specifice unor moșteniri. Nu se recomandă investiții financiare, credite, demararea afacerilor de anvergură. A doua parte a lunii îți accentuează dorința de rafinare sufletească, de călătorii în locuri deosebite, dar și de dialoguri pe teme filozofice. Apropierea de domeniile artei îți este de mare folos.


Încă din primele zile ale lunii te vei gândi serios să îți reformulezi programul de viață, felul în care te raportezi la evenimentele cotidiene și în care relaționezi cu ceilalți. Sunt zile tensionate până pe 6 martie, însă cu puțin efort și bunăvoință le poți depăși cu bine. Stările tale de spirit vor fi fluctuante, celorlalți fiindu-le dificil să ți le înțeleagă. De aceea controlează-te, mai ales că ai o doză mare de subiectivism. La serviciu sunt posibile discuții fructuoase, atât cu șefii, cât și cu colegii, în special până pe data de 12 martie. Îți sunt susținute colaborările și relația cu partenerul de viață. Pot apărea oferte de colaborare interesante. Dar este bine să verifici atent ce ți se oferă. La nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere și decide în consecință. Financiar se conturează o perioadă favorabilă. În special poți obține bani și bunuri de la alții, din colaborări sau din moșteniri. Însă evită să te gândești la investiții sau la asocieri în afaceri, pentru că îți sunt susținute câștigurile modeste. Îngrijește-ți sănătatea si plimbă-te regulat în aer liber!


Relațiile cu persoana iubită și copiii este bună, în prima parte a lunii. Discută pe îndelete cu cei dragi, plănuiește distracții împreună, ba chiar ocupă-te și de un hobby. Pe de o parte te relaxezi, pe de altă parte astfel îți îmbunătățești relațiile cu aceste persoane. Foarte importante sunt evenimentele de la serviciu. Vor ieși la iveală unele conflicte ascunse, însă se vor lămuri într-o anumită măsură. Totuși fii prudent vizavi de tot ce se petrece în domeniul socio-profesional. Discordia domnește în umbră și oricând îți poate crea neplăceri. Se deschide o etapă profesională nouă, fie prin modificarea condițiilor de lucru, fie apar colegi noi, activități diverse. Sunt posibile multe elemente noi la serviciu, atât ca ambient de lucru, cât și ca activitate propriu-zisă. Colaborările se animă, mai ales în a doua parte a lunii. Pot apărea oferte noi, dar verifică-le atent, pentru că pot exista detalii importante ascunse și nefavorabile ție. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv și extremitățile picioarelor.


În prima parte a lunii sunt active relațiile cu persoana iubită și cele cu copiii. Sunt favorizate discuțiile și desfășurarea unor activități de recreere sau de genul hobby. Prietenii îți sunt alături, dar fii prudent în preajma datei de 5 martie, când sunt posibile conflicte. Unii se pot amesteca în relațiile tale sentimentale, lucru total neindicat. De asemenea este bine să te ferești de sfaturile sau îndemnurile altora în intervalul 03 – 06 martie, pentru că există riscul unor vorbe și decizii nepotrivite. Ar fi bine să renunți la prietenii care îți pun bețe în roate. În plan amoros, gustul dulce-amar predomină. Există romantism, poate chiar flori, ciocolată, zorii unei idele promițătoare. Totuși, sub această mantie strălucitoare se ascund detalii neplăcute. Ține-ți în frâu reacțiile, verifică contextul și persoana căreia ai dori să-i oferi încredere și sentimente. Captitolul sentimental este pentru tine, deocamdată, un tărâm al iluziilor și deziluziilor mascate frumos. La serviciu ai multe și mărunte de făcut. Relațiile colegiale sunt disonante, însă după 21 ale lunii vei avea mult suport astral pentru a depăși totul cu brio.


Accentele lunii martie sunt pe domeniul familial și pe cel profesional. Ceva mai multă atenție este bine să acorzi relațiilor cu familia și treburilor gospodărești. Contextul astral al lunii îți oferă multe posibilități de a rezolva demersuri necesare achiziționării sau vânzării unor bunuri patrimoniale. De asemenea ai avea succes în materializarea unor planuri de îmbunătățire a condițiilor de locuit. Sfătuiește-te cu membrii familiei și ține cont de recomandările sau doleanțele lor. Se deschide o nouă etapă domestică, care va dura cel puțin un an de zile de acum încolo, de aceea implică-te serios în tot ce ține de acest segment. În plan profesional, relațiile cu șefii sunt tensionate. Începând cu 5 martie, unele relații cu persoane cu funcție se vor încheia definitiv. Fii prudent la serviciu, pentru că există riscul deteriorării imaginii publice și a statului tău în cadrul unei echipe de lucru oficiale. Colegii te susțin, mai ales după 17 martie. Tumultul din planul familial te solicită din plin, atfel că îți este dificil să te desfășori și în plan socio-profesional. Însă cu puțin efort și bunăvoință vei putea depăși totul cu bine.


Evenimentele importante ale lunii sunt în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul domestic. Multe întâlniri, discuții cu rudele și prietenii apropiați, dar și călătorii pe distanțe scurte în diverse scopuri. Schimbul de informații este benefic, dar mai ales cel care vizează domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. De reținut că pe baza celor aflate în această lună îți vei putea clădi un alt parcurs profesional de lungă durată. Pe de altă parte, mentalul tău va fi destul de solicitat, așa încât, rezervă-ți momente de relaxare. Pur și simplu aranjează-ți programul cotidian, astfel încât să alternezi orele de muncă, de dialog cu ceilalți, cu ore de liniște, singurătate, plimbări în aer liber. Este posibil chiar să îți schimbi scara valorilor morale, pe care să o urmezi de acum încolo. A doua parte a lunii accentuează relațiile cu membrii familiei și treburile gospodărești. Implică-te cu drag în tot ce ține de casă și familie, pentru că sunt șanse deosebite de îmbunătățire, atât a relațiilor, cât și a condițiilor de locuit.


Capitolul financiar îți aduce multe surprize. Se pare că îți vor crește veniturile din activitatea desfășurată la serviciu. Poate fi vorba și despre primirea unor plăți restante din colaborări. Însă există șanse de a semna contracte noi care îți vor aduce câștiguri pentru cel puțin un an de zile de acum încolo. Fii prudent în tot ce ține de bani sau bunuri dobândite prin eforturi proprii, deoarece există un risc crescut de pierderi, fraudă sau cheltuieli neașteptate. Pe de altă parte, verifică situația achitării facturilor, taxelor, datoriilor de orice fel. Posibil să fi scăpat din vedere unele datorii și să se adune penalizări. De asemenea, relațiile cu instituțiile financiare pot lua o turnură deosebită. Prudență, răbdare, informarea corectă asupra situației tale financiare și achitarea la timp a tuturor datoriilor! Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt dinamice dar interesante și aducătoare de informații prețioase. Călătoriile în scop profesional sau de agrement sunt o altă temă importantă și frecventă a lunii martie.


Este o perioada favorabilă modelării personalității tale și a felului în care relaționezi cu ceilalți. Totul pornește de la tine și numai tu îți poți aranja ploile, astefl încât, de acum încolo, lucrurile să se petreacă în viața ta așa cum dorești. De aceea, mai întâi trebuie să începi cu desprinderea de concepții, idei, relații și situații care sunt perimate și total nefolositoare pentru evoluția ta de acum încolo. Gândește-te pe îndelete la noi planuri de viitor. Evită să discuți despre această transformare personală majoră. Există o tendință de a vorbi prea mult și mai ales cu cine nu trebuie. Controlează-ți reacțiile și acțiunile. Financiar este o perioadă favorabilă. Îți vin bani din munca desfășurată la serviciu, însă și cheltuielile sunt de anvergură. Fii prudent vizavi de bani, bunuri, investiții. După 17 martie se îmbunătăesc relațiile cu anturajul apropiat, dar îți vor fi favorizate și călătoriile de agrement. În planul relațiilor parteneriale există șanse de a se destrăma fie relația cu partenerul de viață, fie o colaborare veche.

Astrolog Anca Gordin StoicaShare |


User
Parola


Revolutie Solara
Saturn in Sagetator (decembrie 2014- decembrie 2017)
Familie si sanatate

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}