ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru data de 22/11/2014
» Arhiva horoscop zilnic

Iti sunt favorizate activitatile culturale, dialogul cu persoanele aflate in strainatate, demersurile specifice calatoriilor si programelor de studii. Se deschide o etapa noua in sensurile mentionate, de aceea ar fi bine sa te gandesti pe indelete si sa iti alcatuiesti planuri pe termen lung. Persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta cu idei bune.


Pe de o parte esti preocupat de chestiuni financiare comune cu altii. Vin vesti bune, in sensul ca ti se deschide o etapă nouă de castig de la si prin altii. Insa pe de alta parte, zilele acestea poti observa usor, dincolo de aparente, insemnatatea evenimentelor in care esti implicat. Ai putea discuta foarte bine aceste subiecte cu membrii familiei.


Relatiile parteneriale se vor reconfigura, incepand din aceste zile. Cele vechi si fundamentate pe baze solide se vor imbunatati vizibil. Insa, cele precare vor disparea ca prin minune. De aceea fii pregatit pentru schimbari majore in acest segment de viata. Sunt posibile divortul, desprinderea de colaborari nerentabile, dar si casatoria sau asocierea in alte colaborari valoroase.
Rac

Se deschide un capitol nou in campul muncii. Poate fi vorba despre schimbarea conditiilor de munca, activitati profesionale noi, un statut nou la locul de munca sau chiar un nou loc de munca. Castigurile materiale vor fi pe masura, de aceea fii deschis la schimbare. Dar, informeaza-te corect din toate punctele de vedere.


Capitolul amoros este accentuat. Cheful de a te indragosti, de a te distra, de a pleca intr-o aventura oarecare este la cote mari, riscand sa intampini obstacole din partea celor dragi. interesant este ca un an de zile de acum incolo o vei tine tot asa, indiferent de evenimentele care vor aparea. Buna dispozitie si farmecul pe care le emani vor antrena si pe altii alaturi de tine.


Se contureaza noutati in segmentul domestic. Poate fi vorba despre achizitionarea unor obiecte valoroase, necesare activitatilor gospodaresti sau despre rezolvari ale unor chestiuni patrimoniale care treneaza de mult intre membrii familiei tale. Totusi ar fi bine sa eviti luarea deciziilor importante zilele acestea, deoarece ratiunea iti este destul de bulversata.


Gandirea iti este luminata la finalul acestei saptamani de idei deosebite. Este posibil sa obtii concluzii importante legate de relatiile cu prietenii, sa vorbesti frumos, atragand astfel de partea ta multi si valorosi admiratori. Totusi, unii dintre apropiati nu te sustin, indiferent ca este vorba despre activitati profesionale sau distractive. De aceea fii prudent!


Vin vesti interesante din segmentul profesional. Este vorba despre deschiderea unei etape noi de castig de pe urma activitatii profesionale desfasurate la serviciu. Pe moment este posibil sa primesti bani, dar si informatii importante legate de schimbarea conditiilor de munca, a salarizarii, poate chiar a profesiei in sine. Fii prudent la cheltuieli si la ceea ce spui.


Se deschide o etapa noua de viata, care va dura un de zile de acum incolo. De aceea este bine sa iti alcatuiesti planuri noi de viata, care sa includa in primul rand ingrijirea sanatatii tale si dezvoltarea personala. Evita eforturile fizice si mentale mari. De mare folos iti sunt un masaj, o terapie prin muzica, culori si dialogurile cu cei dragi.


Sunt zile bune pentru odihna si detasare de cotidian. Se pot accentua starile nelinistitoare, visele si viziunile premonitorii, in special cele legate de felul in care folosesti si administrezi banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele si colaboratorii. Concluziile obtinute te vor duce catre alte directii de catig si folosinta alaturi de altii.


Sunt zile favorabile relationarii cu prietenii si participarii la activitati sociale. Sunt posibile neintelegeri majore, de aceea ar fi bine sa te izolezi in mijlocul celorlalti si sa observi atent ceea ce se petrece. Datorita partenerului de viata, colaboratorilor sau activitatilor profesionale pe care le desfasori iti vei schimba cercul de prieteni si de sustinatori.


La finalul acestei saptamani este bine sa te gandesti la o alta abordare a activitatii profesionale si a relatiilor de munca. Sunt posibile neintelegeri cu sefii, colegii, dar si cu reprezentantii oficiali ai unor institutii. Fereste-te de discursuri publice, luarea deciziilor si implicarea in actiuni care iti aduc putine avantaje sau deloc.

Astrolog Anca Gordin StoicaShare |
User
Parola


Profil astro-spiritual
Profil afectiv
Analiza karmica

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}