ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 


curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru data de 01/08/2014
» Arhiva horoscop zilnic

Oricat de dornic ai fi sa gasesti o cale de mijloc, astazi vei fi provocat sa iti asumi mai multe responsabilitati decat esti dispus, atat in relatiile personale cat si in cele ce privesc cariera. Tentatia de a te lansa in speculatii financiare cu miza mare este destul de puternica, de aceea ar fi recomandat sa evaluezi in detaliu si sa obtii toate informatiile necesare inainte de a actiona.


Activitatile cotidiene care implica si membri familiei au sanse sa se desfasoare armonios atata timp cat nu incerci sa-ti impui cu prea mare insistenta punctul de vedere. In schimb, la serviciu, desi iti pastrezi sub control reactiile, buna colaborare cu colegii este greu de obtinut, riscand sa-ti pierzi frecvent interesul daca ai de-a face cu trivialitati si concepte invechite.


Actiunile pe cont propriu au mai mari sanse de reusita astazi, in conditiile in care nu esti dispus sa urmezi alte reguli decat ale tale si nici sa accepti indicatii, mai ales de la colaboratori. Totusi, ai in vedere o schimbare de strategie in afaceri si o crestere a volumului de lucru. Dialogul cu persoana iubita sau cu copiii pare sa fie facil, gasind usor calea compromisului.
Rac

Astazi ajungi mai usor impreuna cu familia la un acord privind administrarea bugetului pentru activitati de tin de casa si confort. Insa, ar fi recomandat sa nu pui in joc prea multe resurse si sa-ti stabilesti niste limite. De asemenea, incearca sa imparti responsabilitatile cu partenerul tau, riscand altfel sa intrati in conflicte pe tema abuzului de putere.


Fixitatea opiniilor nu te va ajuta deloc astazi, oricat ti-ai dori sa ajungi la un numitor comun cu cei de acasa. La serviciu, activitatile de rutina, fara prea mare utilitate impun schimbarea abordarii dar si a programului, insa vei fi provocat sa obtii acordul colegilor, convingandu-i de necesitatea acestora. Important este sa-ti pastrezi calmul si sa fii deschis la negociere.


Momentele de solitudine si meditatia te pot ajuta sa gasesti solutiile cele mai inspirate pentru a-ti gestiona finantele, chiar daca asta inseamna si un efort de reconfigurare a abordarii sectorului creativitatii. Lasa in urma filosofii de viata invechite si ocupa-ti agenda cu activitati constructive, nu cu dezbateri sterile, dozand cu moderatie eforturile.


Daca aspectele ce tin de cariera si relatia cu prietenii par a fi in paramentri optimi, eventual cu tendinta asumarii prea multor proiecte, nu acelasi lucru se poate spune despre interactiunea cu partenerul de cuplu. Conventiile sociale rigide si luptele pentru suprematie iti pot strica frecvent dispozitia si par sa depaseasca dorinta ta de a mentine o atmosfera echilibrata.


Cum astazi nu sunt sanse sa-ti fie recunoscute eforturile de catre superiorii tai, pentru a evita tensiuni nedorite si situatii in care nu esti dispus sa renunti la punctul tau de vedere, mai bine ti-ai rezerva o zi mai putin activa, eventual intalnindu-te doar cu prietenii apropiati. Acorda-ti un rastimp pentru meditatie si relaxare, chiar daca simti ca ai destula energie.


Daca reusesti astazi sa gestionezi bine intuitiile si ideile tale expansive, vei simti ca nu-ti risipesti in van energia personala. Totul este sa renunti la fixitatea opiniilor si sa accepti sa te raportezi la alte sisteme de valori. Dorinta de a socializa se potriveste astazi cu un program de activitati relaxante alaturi de prietenii tai, eventual plecand sa petreceti o vacanta impreuna.


Concentrat pe realizarea scopurilor tale si axat doar pe aspectele pe care le consideri esentiale, astazi esti provocat sa mentii totusi bune relatii cu toti asociatii si partenerii tai de afaceri. Atitudinea rezervata te avantajeaza inclusiv in stabilirea realista a posibilitatilor de materializare a dorintelor tale, nu numai in alegerea persoanelor care-i doresti sa te sustina.


Astazi esti provocat sa-ti reconfigurezi filosofia de viata si credintele personale care nu mai servesc planurilor tale, mai ales daca intampini probleme cu sefii sau alte figuri cu autoritate. De fapt, proiectele pe cont propriu par sa te avantajeze mai mult, mai ales daca presupun contacte cu strainatatea, rutina unui program zilnic deja prestabilit fiind destul de greu de suportat.


Arta compromisului va da astazi roade in relatia cu cei de la serviciu numai daca vei reusi sa gestionezi bine extremismul convingerilor proprii. Planurile de asociere nerealiste alaturi de unii prieteni vor trebui reconsiderate, chiar daca nu va fi cea mai comoda situatie. Fii deschis catre oportunitati de specializare peste hotare, dar ai rabdare sa alegi ceea ce ai cu adevarat nevoie.

Ana OzsvathShare |
User
Parola


Sinastrie
Interpretare electiva
Intoarcerea lui Saturn (28-29 ani)

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2013. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}