ZODIAC
Chinezesc
European
Arboricol
Floral
 

ORACOLSCOP
Etalare saptamanala pentru fiecare zodie
 

HOROSCOP
Zilnic
Saptamanal
Lunar
Anual
 

EVENIMENTE
Media
Carti, reviste si altele
Filme
Concerte
Cursuri
Conferinte
Tabere, excursii
AstroCafe
Ne place
Targuri
Harta Vietii- Arhiva
Eco/Bio
Campanii
 
curs valutar banci Curs valutar banci


Horoscop valabil pentru data de 20/09/2014
» Arhiva horoscop zilnic

Cheful de distractii si aventuri iti poate fi umbrit de catre cei dragi. Totusi ar fi bine sa observi atent ce se petrece in preajma ta, deoarece obstacolele aparente te pot feri de ceva neplacut. Discuta deschis cu copiii sau persoana iubita. Ai putea afla lucruri interesante si folositoare, atat despre tine, cat si despre evenimentele in care esti implicat alaturi de altii.


Familia si gospodaria te provoaca mult la sfarsitul acestei saptamani. Treburile casnice se vor face ceva mai dificil, de aceea ai rabdare si intelegere. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate. Posibil ca cineva drag sa iti solicite ajutorul moral sau material. Fii alaturi de cei dragi, chiar daca exista multe chestiuni care iti displac total.


Mentalul iti este rascolit in aceste zile, de aceea, pe cat posibil, controleaza-ti gandurile si vorbele. Bine ar fi sa eviti discursurile publice si procedeele de invatare sau evaluare a cunostintelor. Ratiunea iti este umbrita si cu greu poti deslusi itele evenimentelor cotidiene. plimbarile in aer liber iti aduc multa liniste si confort.
Rac

Zilele acestea se preconizeaza cheltuieli pentru nevoile personale curente, dar si ale gospodariei. Temerile legate de insuficienta banilor te provoaca sa cheltuiesti strictul necesar, ceea ce este foarte bine. De asemenea este bine sa iti reorganizezi programul zilnic, astfel incat sa alternezi orele de munca cu cele de odihna. Energia vitala este fluctuanta.


Efervescenta de care dai dovada la finalul acestei saptamani iti poate crea neplaceri in relatiile cu ceilalti. Este bine sa iti folosesti energia pentru treburile tale personale, evitand implicarea in cele ale altora. Mai ales ca esti si foarte subiectiv. Alcatuieste-ti un plan de activitati pentru urmatoarele patru saptamani, cu tema principala dezvoltarea personalitatii.


Pe de o parte iti doresti sa fii in centrul atentiei. Insa, pe de alta parte, sufletul tau are nevoie de izolare si reformulare pe toate planurile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator, de aceea fii prudent. Odihneste-te si inconjoara-te de persoane vesele si de incredere. Duminica dupa-amiaza iti vei reveni foarte bine.


Ar fi bine sa iti regandesti felul in care relationezi cu prietenii. Putin probabil sa ai acum persoane de incredere in preajma ta, de aceea fii prudent. Unii iti pot promite sustinere in proiectele tale socio-profesionale. Evita tendinta de a-ti explica deciziile si planurile de viitor. Totusi ia aminte la spusele de ceilalti. Printre randuri vei afla lucruri folositoare.


Din sfera profesionala vin tot soiul de situatii cotroversate. Este bine sa fii prezent si prudent in orice eveniment cu multa lume, fie ca este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. De fapt esti provocat de catre ceilalti sa iti reformulezi sistemul valorilor morale si sociale. Fii deschis schimbarilor de orice fel.


Esti interesat zilele acestea de tot ce este legat de strainatate. Poate fi vorba despre planuri de călătorie, dar si despre abordarea unui program de instruire personala sau profesionala. In orice situatie te-ai afla se recomanda prudenta, deoarece ratiunea iti joaca feste. Este bine sa te sfatuiesti cu cei dragi sau cu persoane experimentate in ale vietii cotidiene.


Zilele acestea se pare ca trebuie sa te ocupi de analizarea bugetului de venituri si cheltuieli. Au prioritate achitarea facturilor, texelor, datoriilor de orice fel. Posibil sa fii tentat de planuri de investitii pe termen lung sau de luarea unui credit bancar. Implica-te in asa ceva numai daca ai absoluta nevoie. Intotdeuna exista o a doua solutie pentru orice situatie de viata.


Relatiile parteneriale se cer degraba reformulate. Posibil sa iasa la iveala neplaceri serioase vizavi de actiunile comune cu altii. Dar si relatia cu partenerul de viata este pusa sub lupa in aceasta perioada. Este bine sa te gandesti in taina, pe cine sau ce proiect comun cu altii mai pastrezi in viata ta. Oricum, schimbari parteneriale vor avea loc.


Pe de o parte activitatea profesionala, pe de alta sanatatea sunt temele principale ale acestui final de saptamana. Intr-un anume fel, persoana iubita sau copiii iti dirijeaza actiunile si deciziile in segmentele de viata amintite. Fii prudent, deoarece exista un risc crescut de erori, atat in relatiile de munca, cat si in privinta ingrijirii sanatatii tale.

Astrolog Anca Gordin StoicaShare |
User
Parola


Profil astro-spiritual
Revolutie Solara
Agentii schimbarii, dizolvarii si transformarii: Uranus, Neptun, Pluto!

 Calendar cursuri
 Workshops
 Articole
 Cursuri ONLINE
 Tabere
 Inspiratie
 Gandul zilei

 Lectia de astrologie
 Evenimente astrale

 Bancuri
 Proverbe

 Actori/Actrite
 Personalitati
 Fotomodele
 Oameni de stiinta
 Sportivi
 Muzicieni
 Scriitori
 Astrologi/invatat...
 Pictori, sculptori
 Designeri
 Altele
 Artisti
 Autori/speakeri...


Preia gratuit horoscopul pentru siteul tau. Poti avea in fiecare zi horoscopul Astrocafe.
 
    Contact | Cum cumpar | Plata si livrare | Termeni si conditii

AstroCafe © 2009-2014. All rights reserved. Un produs Webgreen
Acest site conţine fişiere cookie. Vă rugăm să citiţi politica noastră privind fişierele cookie.

               
   
{literal}