Memoria celulara
Memoria celulara reprezinta schita completa a existentei tale, ea fiind expresia ta energetica, ca si fiinta holistica.
Mult timp stiinta a considerat ca memoria este depozitata in creier. In efortul de a gasi locul de depozitare, s-a ajuns sa se taie aproape tot creierul, dar amintirile ramaneau intacte!
Atunci unde? Raspunsul ar fi putut veni odata cu primele transplanturi de organe.
Ideea din spatele memoriei celulare este ca celulele pot stoca amintiri despre existente, senzatii, gusturi, obiceiuri si alte aspecte esentiale ale identitatii cuiva.
Nenumarate dovezi arata ca multe dintre persoanele care au facut un transplant de organe au sesizat la scurt timp modificari in ceea ce priveste unele gusturi, obiceiuri sau atitudini.
Daca acceptam modelul Universului Holografic, atunci intreaga personalitate a donatorului va fi continuta in fiecare celula si apoi in organ, precum un grup.
Ca urmare, un transplant de organe este si un transplant de constiinta.
Amintirile sunt pastrate in celulele noastre sub forma de energie. Materialul din care sunt facute amintirile este un model energetic, iar amintirea propriu-zisa este si imagine.
Toate datele, tot ceea ce ni se intampla este codificat sub forma amintirilor celulare. Unele dintre acestea contin convingeri gresite, distructive. In mod practic, ele sunt depozitate in corp sub forma de imagini si revin in amintire tot sub forma de imagini, din care 90% sunt inconstiente.
Toti mostenim amintiri celulare de la parintii nostri in acelasi fel in care o persoana dobandeste amintiri celulare de la un donator de organe, iar aceste amintiri sunt, efectiv, codificate in ADN-ul fiecarei celule. La nivel fizic, unirea dintre un spermatozoid si un ovul creeaza o celula, care reprezinta frumoasa si miraculoasa armonie dintre un barbat si o femeie. La alt nivel, embrionul primeste si amintirile celulare ale tatalui si ale mamei. Este logic sa ne gandim ca acest proces a avut loc si atunci cand mama si tatal au fost conceputi la randul lor. Asta inseamna ca mica celula primeste amintiri celulare de la bunicul si bunica si de la strabunicul si strabunica...? Rapunsul este da!
Toate aceste amintiri sunt bune, rele, poate si urate si toata gama intermediara, iar asta inseamna ca amintirile celulare ale stra-stra-stabunicii se pot reactiva in tine, iti pot provoca ganduri, sentimente, comportamente nedorite si stres fiziologic.
Cand faceti lucruri pe care n-ati vrea sa le faceti, va ganditi la ce nu vreti, simtiti ce nu vreti sa simtiti, inseamna ca vi se reactiveaza o amintire celulara.
Desi aceasta memorie nu poate fi masurata sau observata, ea poate juca, cu siguranta, un rol mare si important in viata noastra.
Cristina Ciobanu
Bibliografie: www.wisegeek.com, www.cellularmemory.org, Codul Vindecarii -Alexander Loyd
Imagine: www.1minutecure.com